Araksya Mattni-Zakaryan
Araksya Mattni-Zakaryan

Tandartspraktijk ‘t Dorp Heesch

Ondernemend Bernheze

Beste inwoners van Bernheze,

Het doet me deugd al velen van u te hebben mogen verwelkomen in onze nieuwe tandartspraktijk ‘t Dorp Heesch. In deze columns in DeMooiBernhezeKrant stel ik ons team, onze werkwijze en onze praktijk graag aan u voor. Het hele leven en zeker ook dat van een tandarts draait vooral om communicatie. Duidelijke transparante afspraken. Tijdens onze Open Dag op 18 november laten we u dan ook graag zien dat wat ik in deze column vertel, u ook in onze praktijk terugvindt.

Daarom willen we benadrukken dat ons team hier is om u de best mogelijke zorg te bieden. We hebben geïnvesteerd in moderne technologie en apparatuur om u inzicht te geven in uw mondgezondheid, en we hebben specialisten die klaarstaan om voor u te zorgen.

De tarieven voor tandheelkundige zorg worden landelijk vastgesteld door NZA - Nederlandse zorgautoriteit. De investering en het uiterlijk kunnen geen invloed hebben op de standaard tarieven voor tandheelkundige behandelingen. Deze zijn enkel om de behandeling zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Ik ben trots op het vertrouwen dat we met ons team hebben opgebouwd in Bernheze. Onze klantenkring groeit gestaag, en dat is het gevolg van onze toewijding aan hoogwaardige zorg en de tevreden klantenkring.

Wist u dat Tandartspraktijk ’t Dorp Heesch aangesloten is bij ‘Gewoon Gaaf’-praktijken? Preventief werken aan een gezond gebit is een investering voor de toekomst én tot 18 jaar is een bezoek aan de tandarts gratis. In de volgende column zal ik u hier meer over vertellen.

We streven naar transparantie en eerlijkheid in al onze behandelingen. Bent u nieuwsgierig hoe zo’n moderne praktijk eruitziet? Kom dan zaterdag 18 november tussen 9.00 tot 15.00 uur naar de open dag hoe wij hier als team werken aan het behoud van uw stralende glimlach. U bent van harte welkom!

Met vriendelijke groet,

Araksya Mattni-Zakaryan
Tandarts Tandartspraktijk ‘t Dorp Heesch

info@tandartspraktijktdorp.nl
0412 253 272
www.tandartspraktijktdorpheesch.nl