Bart, Tijn en Twan Jacobs
Bart, Tijn en Twan Jacobs

Ook Jacobs & Jacobs ziet belang van lidmaatschap Ondernemersvereniging Heesch

Ondernemend Bernheze

HEESCH – Dat ook ondernemers van buiten Heesch met open armen worden ontvangen, bewijst Jacobs & Jacobs wel. Sinds dag één is deze mooie onderneming naar eigen zeggen fijn ontvangen in Heesch. ‘Iedereen is betrokken bij elkaar en houdt elkaar op de hoogte wat er speelt.’

Jacobs & Jacobs is in 2017 lid geworden van Ondernemersvereniging Heesch, vrijwel direct na de verhuizing vanuit Nistelrode naar ’t Dorp 64. Tijme Jacobs: “Wij zijn lid geworden omdat wij het belangrijk vinden om contact te houden met ondernemers in het dorp. In Nistelrode hebben we ook altijd bij de ondernemersvereniging gezeten, we zijn trouwens nog steeds lid. Omdat je nieuw bent in het dorp is het fijn om bij een verenging te zitten. Zo leer je elkaar kennen en weet je wat er speelt in het dorp. We proberen altijd bij uitstapjes, vergaderingen en bijeenkomsten te zijn, maar door volle agenda’s is dat soms lastig. De contacten met andere ondernemers zijn goed. We weten wat we aan elkaar hebben en zo ontstaan mooie relaties. Het centrum heeft de laatste jaren mooie upgraden gekregen. Heesch trekt veel bezoekers uit de omtrek aan. De winkels die te vinden zijn in Heesch zijn erg divers en hebben een aanbod voor iedereen.”


Bij Jacobs en Jacobs staan jouw woonwensen centraal. Samen met jou zorgt Jacobs & Jacobs ervoor dat jouw woonwensen werkelijkheid worden. Jacobs & Jacobs heeft niet alleen bijna 40 jaar vakkennis op het gebied van wooninrichting maar eveneens op het gebied van gezond slapen.

jacobsenjacobs.nl