Afbeelding
edwin hendriks

Autobedrijf Minnaar; al járen een tevreden lid van Ondernemersbelang HDL

Ondernemend Bernheze


HEESWIJK-DINTHER – Autobedrijf Minnaar nam 23 jaar geleden het besluit lid te worden van de plaatselijke ondernemersvereniging om zo meer contacten te krijgen met plaatselijke ondernemers én gezamenlijk activiteiten te kunnen ontplooien. Na al die jaren gaat eigenaar Han nog steeds regelmatig naar de bijeenkomsten die Ondernemersbelang HDL organiseert. 

“De contacten met andere ondernemers zijn goed. Wanneer je iets wilt doen of een dienst nodig hebt, ga je toch eerst lokaal kijken bij collega-ondernemers. Ik vind het ondernemen in Heeswijk-Dinther gemoedelijk en ook met andere collega’s uit dezelfde branche heb ik fijne contacten. Samen kun je immers altijd meer dan alleen”, vertelt Han, wiens vader Autobedrijf Minnaar 32 jaar geleden heeft opgericht.

“Mijn vader is begonnen vanuit huis en heeft daarna een ruimte gehuurd in de Torenstraat. Daar groeide hij al snel en gelukkig kon hij ons huidige pand aan de Brouwersstraat kopen. Daar zijn toen de werkplaats en de showroom uitgebreid. Ik ben in 2018 mede-eigenaar geworden. Wat is er nu mooier dan samen met je vader een bedrijf te hebben? Door de jaren heen zijn we gegroeid en we kunnen nu zelfs via twee opritten ons bedrijf bereiken. Hierdoor is onze voorraad auto’s uitgebreid naar ongeveer 60. Ons team bestaat uit drie monteurs, maar we zijn nog steeds op zoek naar nieuwe mensen die ons team komen versterken. We blijven steeds kennis vergaren om up to date te blijven in onze branche en ook om zo de auto’s van onze klanten met de juiste techniek te kunnen onderhouden en te repareren.”

Afbeelding
Afbeelding