Afbeelding

Hoogstede optiek en horen; van onafhankelijk advies

Ondernemend Bernheze

Michel Hoogstede, heeft al ruim 30 jaar ervaring in het optiekvak. Hij heeft dan ook alle facetten van het vak geleerd. U kunt dus rekenen op ruime ervaring en kennis van zowel brillen als ook lenzen en niet te vergeten de oogzorg. Met een ruime keuze uit monturen en moderne brillen bent u bij Hoogstede Optiek & Horen dan ook precies op de goede plaats voor uw bril of lenzen. Samen met zijn echtgenote Stephanie runt Michel de winkel sinds 21 maart 2006.

Stephanie Hoogstede is zeer gedreven als audicien. Sinds 2007 biedt Hoogstede Optiek & Horen ook gehoortesten, gehoor- screeningen en aanmeten van gehoorapparaten op recept van een KNO-arts. Ook voor het onderhoud en afregelen van bestaande gehoorapparaten en gedegen en onafhankelijk advies van nieuwe hooroplossingen bent u bij Hoogstedee Optiek & Horen aan het juiste adres. Ook kunt u er terecht voor gehoorbescherming en zwemoorstukjes.

Verder is het team in 2009 uitgebreid met Olaf, en later Liana, Lisa, Riekle, Paula en Johan. Waardoor Hoogstede optiek met de juiste mensen, u kan helpen met uw oren en ogen. 

Want uw ogen en oren zijn een kostbaar bezit en daarom is het ook belangrijk deze regelmatig te laten controleren. Ben goed voor uw ogen en oren, dan zijn uw ogen en oren goed voor u!

Meer informatie en zeer uitgebreide uitleg over alle facetten van Optiek & Horen vindt u op www.hoogstede.info

Ook begroeten wij u graag in onze winkel voor een gedegen advies, een passend antwoord of gewoon voor een lekker kopje koffie!

Hoogstede Optiek en Horen 
Tramstraat 23
5388 GE Nistelrode
0412 - 614052
info@hoogstede.info
www.hoogstede-optiek.nl 


Afbeelding
Sport 3 uur geleden Herman van de Wijst wint snerttoernooi Jeu de Boulesclub Die Lé 2024
Afbeelding
Sport gisteren JO15-2 wil heel graag de sponsoren bedanken
Afbeelding
Kunst & Cultuur 26 feb, 11:16 Basisschool Op Weg op ontdekkingstocht bij Cultuurkapel Vorstenbosch
Afbeelding
Kunst & Cultuur 26 feb, 11:02 Vier keer leuk in CC Nesterlé
Afbeelding
Natuur & Dieren 26 feb, 10:53 IVN Bernheze ondersteunt ontmoetingstuin Servaes
Afbeelding
Kunst & Cultuur 26 feb, 10:37 Carnavalsmiddag voor senioren