Afbeelding

Weekendmedewerker gezocht

Ondernemend Bernheze

NISTELRODE - Voor onze nieuwe Moments & More zaak in Nistelrode zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven weekendmedewerker voor 8-16 uur per week in ons Moments & More team.

“Moments & More is een horecaconcept van Vissers Energy Group met de focus op eten, drinken en beleving. Met dit concept bieden wij onze gasten verschillende momenten aan om te genieten en te ontspannen in onze zaak. Uiteraard bieden wij gratis Wifi aan, want de locatie is ook uitermate geschikt voor zakelijke afspraken. Naast diverse belegde broodjes of een heerlijke kop koffie, kunnen onze gasten ook voor een goede avondmaaltijd bij ons terecht!”

Wat ga je doen?
Onze klanten missen jouw lach! Ze willen graag dat jij voor hen de smakelijke gerechten uit ons foodassortiment bereidt en die heerlijke koffie serveert. Zij glunderen dat jij de shop en het terrein schoon, veilig en pico-bello in orde houdt.

Over jou

• Omdat ons eet- en drink assortiment en service een zeer grote component is, zou een Retail- en/of horeca-gerelateerde achtergrond een sterke plus zijn;
• Je bent energiek, vriendelijk en klantgericht;
• Je kunt goed samenwerken in een team en ook zelfstandig je werkzaamheden vlot oppakken;
• Je contracturen stemmen we af. Je bent flexibel inzetbaar, wisselende diensten zijn voor jou prima.

Jouw energie is voeding voor onze klanten!

Wat krijg je van ons?

• Je start met een bruto uurloon van € 14,65 (incl. 8% vakantiegeld & 8% zomertoeslag voor de maanden juli, augustus en september, vanaf 21 jaar).
• Een bonus met een maximum ter hoogte van een 13e maand!
• Reiskostenvergoeding woon-werk verkeer en 25 vakantiedagen op jaarbasis (conform CAO).
• Een TanXpas met fikse personeelskorting op brandstof, carwash en shop-artikelen.
• Je eerste contract is voor 7 maanden, en we zien graag dat je veel langer bij ons blijft.

We zorgen goed voor je, en daarom krijg je daarnaast ook:
Korting op je sportschool abonnement en je ziektekostenverzekering, een kleding-vergoeding, een teamuitje van de baas, en voor later is er alvast een goede pensioenregeling voor je.

Interesse?
Solliciteren duurt maar 30 seconden. Stuur ons je gegevens, binnen 1 werkdag nemen we contact op.

Over ons
Vissers Energy Group is een innovatief, succesvol familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat, met zo’n 40 tankstations & horeca locaties en ongeveer 400 collega’s in Nederland.

Weten of wij bij jou passen? Solliciteer dan snel! Samen zoeken we het uit.