Afbeelding

(kopje) Theeleuten?

Ondernemend Bernheze

NISTELRODE - Met de herfst in aantocht breekt de tijd van ‘met een lekkere kop thee op de bank ploffen’ ook weer aan. Of het nou dertig graden is of tien graden vriest; ik drink eigenlijk – met name als ik aan het werk ben – het hele jaar door thee, maar thuis doe ik dat vooral tijdens de koudere maanden. In de winkel vind ik een kopje koffie op z’n tijd ook heel lekker, maar niet van ’s ochtends vroeg tot sluitingstijd. De Alka thee daarentegen, daar kan ik gerust twee potten per dag van op. Deze ontzurende thee is niet alleen lekker, maar ook nog eens supergezond. Bijkomend voordeel is dat iedereen die wil, deze thee ook direct kan proeven. 

Thuis ben ik meer van de Yogi Tea: er zijn oneindig veel smaakcombi’s verkrijgbaar, maar als het om mijn favoriete smaak gaat, dan kies ik voor de Pumpkin Chai: hierin proef je écht de herfst! Typische chai-kruiden zijn verfijnd met fruitige sinaasappel en de zachte smaak van pompoen. Een klassieke chai met een bijzondere twist. Deze thee is ook gezoet en/of met melk of een vegan alternatief extra lekker! Maar ook de andere smaken, zoals Heartwarming, Women’s Balance of Detox zijn favorieten van me. 

Uiteraard kun je al deze theesoorten in de winkel krijgen en cadeau doen, maar voor een cadeautje hebben we ook nog leuke alternatieven, zoals de potjes ‘thee en een mooi gesprek’: een heerlijke thee verpakt in een mooi potje met een maatlepel, een thee-ei én 25 gesprekskaartjes. Afhankelijk van de gelegenheid zijn er verschillende soorten verkrijgbaar. 

Voor wie nieuwsgierig is geworden naar ons thee-assortiment óf een lekker kopje Alka thee wil komen proberen; je bent van harte welkom. Natuurlijk mag je ook een zakje thee komen halen om deze thuis uit te proberen. Zo kun je met één zakje wel een hele pot zetten en er dus nóg langer van genieten. Overigens geldt wel: hoe sterker de thee, hoe meer je kunt profiteren van de gezondheidsvoordelen. 

Kristel van Dijk

Parkstraat 8
5388 HS Nistelrode
info@sparkling-nistelrode.nl
0412 201 202 

Openingstijden
Maandag t/m Donderdag: 08.30 – 18.00 uur
Vrijdag: 08.30 – 20.00 uur
Zaterdag: 08.30 – 17.00 uur