Afbeelding

Alles om je goed te voelen!

Ondernemend Bernheze

Van make-up tot gezondheid, van boeken tot speelgoed en van héél veel cadeautjes tot woonaccessoires: bij Feel Good Store Sparkling – in het centrum van Nistelrode – is het allemaal verkrijgbaar. Je vindt hier alles op het gebied van drogisterij, parfum, boeken, tijdschriften, wenskaarten, kantoorartikelen, cadeau, sieraden, lunchboxen, kraamcadeautjes, feestartikelen en speelgoed onder één dak.

Onlangs heeft eigenaresse Kristel samen met haar team het 10-jarig jubileum van de winkel gevierd. En waar de winkel destijds startte als een combi van drogisterij en boekhandel, is de Feel Good Store inmiddels uitgegroeid tot een ‘mini-warenhuis’! Vele klanten, uit zowel Bernheze als daarbuiten, weten de weg te vinden. Het assortiment is in de loop der tijd steeds verder uitgebreid: “We luisteren ook altijd goed naar onze klanten”, zegt Kristel. “Is er veel vraag naar een bepaald artikel, dan proberen we dit aan ons assortiment toe te voegen. En uiteraard is het in heel veel gevallen mogelijk om service op maat te bieden door iets voor een klant te bestellen.”

Naast de artikelen die in de winkel verkrijgbaar zijn, is er regelmatig iets te beleven. De ene keer is dat een Visagiedag, zoals op 27 september (aanmelden kan in de winkel), terwijl er ook ooit creatieve workshops worden aangeboden of een informatieve gezondheidsavond. Ben je benieuwd? Loop dan gerust eens binnen. Je kunt je dan eventueel ook meteen aanmelden om op de hoogte gehouden te worden van alle evenementen.

Feel Good Store Sparkling
Parkstraat 8
Nistelrode
0412- 201202
www.sparkling-nistelrode.nl