Wilma en Jeroen in hun showroom
Wilma en Jeroen in hun showroom Babs van den Berg

Niet gewoon een nieuwe keuken, maar joúw ideale keuken

Ondernemend Bernheze

HEESCH - In januari 2021 verhuisden Jeroen en Wilma Meulendijk hun keukenshowroom van de Nieuwe Erven naar De drie Leliën, midden in het centrum van Heesch. 

Toen ze het pand betrokken was alles nog ruwbouw; er moest nog het een en ander gebeuren. Maar het voordeel was dat ze er van meet af aan hun eigen showroom van konden maken, met een aantal prachtige eigentijdse keukens erin. Ze hebben dan ook absoluut geen spijt van deze stap. Sterker: ze voelen zich als een vis in het water op deze centrale plek aan ’t Dorp. Jeroen: “Echt, we zitten hier op een ontieglijk mooie plek.”

Kwaliteit
Meulendijk keukens is al 28 jaar een begrip in de wijde regio. Ze hebben een naam hoog te houden als het gaat om kwaliteit en vakmanschap tegen betaalbare prijzen. Want bij Meulendijk keukens koop je niet zómaar een keuken. Jeroen en Wilma gaan vooral voor de ideale keuken. Voor elke klant en voor elke portemonnee. Hun keukens komen van het Duitse gerenommeerde merk Beckermann. Maar alles wordt in hun eigen werkplaats op maat gemaakt, precies naar de wens van de klant.

Niet gewoon een nieuwe keuken, maar joúw ideale keuken. Dat is het uitgangspunt van Meulendijk keukens in Heesch

Samen sterk
Meulendijk keukens is vooral een familiebedrijf met persoonlijke aandacht voor de klant. Daarin schuilt ook meteen hun kracht. Jeroen en Wilma runnen samen de zaak én hebben een eigen werkplaats. Jeroen: “Ik doe deels de verkoop en deels maak ik keukens in onze werkplaats. Wilma voert de gesprekken met de klant en maakt van hun gewenste droomkeuken een 3d-ontwerp. En ze doet ook de boekhouding en de administratie.” Het is duidelijk: deze taakverdeling maakt hen tot een sterk team. Inmiddels staat ook één van hun drie kinderen in de werkplaats. Met nog een extra medewerker maken én monteren ze alle keukens zelf, waarbij kwaliteit en vakmanschap altijd voorop staan.

Joúw ideale keuken
Jeroen en Wilma werken het liefst op afspraak, omdat ze graag veel tijd reserveren voor de klant. Dat kan ook ’s avonds of op dagen dat de showroom gesloten is. Want die aandacht voor de klant, die gaat altijd gewoon door. Dus of je nu een eenvoudige keuken wilt, of eentje met koffiehoek, quooker en wijnkast: zeg het maar. Want met Meulendijk keukens maak je van je keuken joúw ideale keuken.

Tekst: Anita van den Bogaart
Foto: Babs van den Berg

Afbeelding
Afbeelding