Afbeelding
Enrique Meesters

Boerderijrestaurant van Bus Whisky

Ondernemend Bernheze

LOOSBROEK - Elke whiskystokerij heeft een eigen proeflokaal. Maar bij Bus Whisky staat Proef Lokaal ook voor genieten van streekproducten. Het charmante en sfeervol ingerichte boerderijrestaurant van Bus Whisky heeft geen à la carte menukaart, maar een wisselend menu met vrijwel uitsluitend streekproducten. 

Table d’hôte verrassingsmenu
We hebben geen menukaart, maar table d’hôte. Dat betekent een regelmatig wisselend vast menu met een proeverij van verschillende kleine streekgerechten.  Een prachtige proeverij van een aantal verschillende kleine voorgerechten die origineel gepresenteerd worden op een whiskyduig. Bij de hoofdgerechten kun je kiezen uit vlees, vis of vegan. Ook het nagerecht bestaat weer uit allemaal kleine gerechten zodat je van alles wat kunt proeven.

Vrijdagdeal
We hebben nu een speciale vrijdagdeal met een rondleiding op de whiskystokerij die om 17.30 uur begint en daarna een driegangen table d’hôte menu van € 52,50 voor slechts € 39,50 per persoon. Reserveer via deze QR code of bel even met Bus Whisky: 0413-418016.