Afbeelding

Verwennerij

Ondernemend Bernheze

NISTELRODE - Er zijn van die merken in onze winkel die vanaf de start meteen een groot succes waren en die we in de loop van de tijd mooi hebben kunnen uitbreiden naar een compleet assortiment en die inmiddels niet meer weg te denken zijn: Janzen is er daar een van.

Janzen is namelijk een home & body merk met diffusers, roomsprays en geurkaarsen, maar ook met producten als showerfoam, badschuim, deodorant, autoparfum, scrubs en bodylotions. De producten hebben een luxe uitstraling (maar voor een betaalbare prijs!) en zijn in tien heerlijke geuren verkrijgbaar. Of je nou van kruidige geuren houdt of liever voor iets zoets kiest; er is voor ieder wat wils.

Het merk is niet te missen, want met een wand van drie meter breed die van boven tot onder gevuld is met alle producten in alle geurlijnen, kun je in onze wellnesscorner terecht voor pure verwennerij in huis en in de badkamer! En niet alleen voor jezelf, want ook als cadeau is Janzen altijd een goed idee.

Zo is het alweer bijna Moederdag, bij uitstek een dag om je moeder, oma, schoonmoeder of bonusmama in het zonnetje te zetten en haar te verrassen en te verwennen. Ga je voor een mooie giftset waarbij er verschillende producten in een mooie, luxe box verpakt zitten of laat je ons een pakketje samenstellen?

En deze maand profiteer je ook nog eens van een hele leuke aanbieding, want elk tweede product shop je nu met 50 procent korting*! (*met uitzondering van giftsets en de &C collectie). En wist je dat er sinds kort ook een speciale herenlijn is? Dat is dan weer leuk om te onthouden voor Vaderdag! 

Afbeelding
Kunst & Cultuur 14 uur geleden Wie is de slimste van Loosbroek?
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 15 uur geleden Zonnebloem Nistelrode maakt kennis met de muziek-bingo
Afbeelding
Sport 16 uur geleden Kampers scoort wereldgoal voor voetballeskrijgend Sportclub Loosbroek
Afbeelding
Kunst & Cultuur 16 uur geleden Trouwdag voor Bart en Kim met het Sint Willebrordusgilde Heeswijk
Afbeelding
Sport 20 uur geleden Dertien keer Nederlands kampioen voor Dance Team Nistelrode
Afbeelding
Natuur & Dieren 22 uur geleden Kom woensdag 1 mei lekker naar de boerderij!