Afbeelding

‘Van der Doelen: meer dan verzekeren’. Team Van der Doelen onderstreept motto tijdens aanwezigheid op de braderie.

Ondernemend Bernheze

“Bij Van der Doelen Hypotheken en Verzekeringen zijn we ervan overtuigd dat we meer kunnen doen dan alleen verzekeringen regelen en hypotheken adviseren. Daarom hebben we tijdens de braderie iets speciaals voor jullie in petto! Kom langs en doe mee aan ons spel ‘Schieten voor het goede doel’, waarbij kinderen geld kunnen ophalen voor Stichting Leergeld Bernheze-Oss door op een draaiende houten keeper te schieten. En terwijl de kinderen plezier hebben, kunnen ouders gezellig een praatje maken met ons enthousiaste team.

Mee kunnen doen
Maar wat is Stichting Leergeld Oss-Bernheze eigenlijk? Dit is een organisatie die zich inzet voor kinderen uit gezinnen met een laag inkomen. Zij zorgen ervoor dat deze kinderen dezelfde kansen krijgen als hun leeftijdsgenoten, bijvoorbeeld door bij te dragen aan de kosten van schoolspullen, sportkleding, muzieklessen en andere activiteiten die bijdragen aan hun ontwikkeling. Hierdoor kunnen deze kinderen ook deelnemen aan schoolreisjes en verjaardagsfeestjes, wat anders niet mogelijk zou zijn vanwege financiële beperkingen.

Samen
Bij Van der Doelen hechten we veel waarde aan maatschappelijke betrokkenheid. Wij vinden het belangrijk dat ons bedrijf niet alleen bezig is met zakendoen, maar ook iets kan betekenen voor anderen in de regio. Daarom steunen wij Stichting Leergeld Bernheze-Oss met onze komst naar de braderie. Het is een samenwerking met NH1618 verzekeringen, de kinderen mogen gratis meedoen en wij doneren een mooie financiële bijdrage per goal aan het goede doel.

Persoonlijk
Bij Van der Doelen staat persoonlijk contact voorop. ‘Niet lullen, maar poetsen’ en klantrelaties zo goed mogelijk van dienst zijn. Tijdens het pinksterweekend ontmoeten wij jou graag en heb je meteen de kans om bij te dragen aan het goede doel. Doe mee met ‘Schieten voor het goede doel’ en help Stichting Leergeld Bernheze-Oss om kinderen de kansen te bieden die zij verdienen.

Wij verzekeren je dat het geld goed terecht komt!

Ruud van der Doelen
www.vanderdoelen.nu