Afbeelding

Wagemakers wint aanbesteding De Erven Blok 4 en 5

Ondernemend Bernheze

HEESCH - Wethouder Rien Wijdeven en directeur Karin Wagemakers van Wagemakers Bouw en Ontwikkeling ondertekenden 16 maart de samenwerkingsovereenkomst voor de nieuwbouw De Erven Blok 4 en 5. Daar komen elf betaalbare woningen. 

Aanbesteding op speciale manier
Wagemakers Bouw en Ontwikkeling won de aanbesteding voor de grondpercelen De Erven Blok 4 en 5. De aanbesteding was op een speciale manier uitgezet. Het ging hierbij niet alleen om de prijs; er is ook gekeken naar natuurinclusief bouwen, biodiversiteit en klimaatadaptatie. Wethouder Rien Wijdeven: “Wagemakers bood een prachtig plan met betaalbare woningen waarin duurzaamheid voorop staat. Denk aan sedumdaken op de berging, extra planten in de tuin, een regenton, nestkasten voor vogels en verblijven voor vleermuizen. Ook zijn de woningen gasloos en nul-op-de-meter. De nieuwe bewoners wonen straks heerlijk in een woning die klaar is voor de toekomst.”

Wagemakers Bouw en Ontwikkeling
Directeur Karin Wagemakers: “Op dit moment is de vraag naar betaalbare en duurzame woningen erg groot. We zijn dan ook erg blij dat we de tender hebben gewonnen en op deze mooie locatie in De Erven, elf betaalbare rijwoningen mogen toevoegen. De Erven is bekend terrein voor ons omdat we daar al woningen aan het realiseren zijn. Als ontwikkelaar vinden wij het belangrijk om in deze bijzondere markt woningen te realiseren die betaalbaar zijn en tegemoet komen aan maatschappelijke woonwensen. We ontwikkelen in dit plan drie tussenwoningen die maximaal € 275.000,- vrij op naam gaan kosten voor één- of tweepersoonshuishoudens. Uiteraard worden deze woningen gasloos gebouwd, duurzaam en natuur inclusief.”

Meer informatie woningen 
Het streven is om voor de zomer dit jaar te starten met de verkoop. Heb je interesse in een van deze woningen? Neem dan contact op met Bernheze Makelaars in Uden, 0413-243818.

Afbeelding
Kunst & Cultuur 17 uur geleden Koningsdag programma Vorstenbosch
v.l.n.r Ingrid Verkuijlen (vicevoorzitter Platform Toerisme Maashorst), Burgemeester Hans
van der Pas, Wethouder Jeroen van den Heuvel en Ben Maathuis (voorzitter
Platform Toerisme Maashorst)
Ondernemend Bernheze 22 uur geleden Lancering toeristisch magazine Explore Maashorst
Afbeelding
Sport 20 apr, 22:19 Zevende trekking jeugdlotto
Afbeelding
Ondernemend Bernheze 20 apr, 10:37 Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 20 apr, 08:04 Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:57 Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum