Afbeelding

Nieuw interieur bowlingbanen Rainbow Centre

Ondernemend Bernheze

NISTELRODE – In een gloednieuwe setting sluit nu ook Rainbow Centre zich aan in ‘Lane Talk’. Naast de moderne activiteiten die het 44-jarige bowlingcentrum aanbiedt, zoals het interactief bowlen met Face Connect, You-Toons bowlen en het discobowlen, zal er met Lanetalk een nieuwe rage in Nistelrode op gang komen in het competitief (online) bowlen.

Interieur
Zes banen met gloednieuwe zitbanken en nieuwe bowlingbalkasten. Dit nieuwe interieur past beter bij de moderne techniek die de eigenaar al in 2017 liet installeren en waar gretig gebruik van gemaakt wordt. Door onder andere corona werd het vernieuwen van de banken uitgesteld, maar eindelijk is het zover. Na twee weken gesloten te zijn geweest, is het zover en kan het bowlingcentrum weer volop vooruit.

Lanetalk
Eigenaar Johnny van Loon kijkt met veel plezier terug op de succesvolle jaren van het competitie bowlen: “De competitie had vroeger veel teams, het was een mooie tijd. Al is het bowlen altijd wel populair gebleven, we merkten toch weer een grotere opkomst sinds we het interactief bowlen hebben met Face Connect. De wereldwijde competitie die je kunt doen met Lanetalk zal wellicht ook weer veel (oud-)bowlers trekken.”

Breed aanbod
In het vertrouwde bruine café, aangrenzend aan de bowlingbaan, kan een klein hapje gegeten worden van de kleine kaart. Ook ben je welkom voor een heerlijk kopje koffie met appelgebak. Ben je met je familie, vriendengroep of kinderfeestje klaar met bowlen op een van de zes banen? Dan kun je door naar Baan 8, de eetgelegenheid (en het voormalige AnyTyme), waar de gezelligheid voort kan worden gezet tijdens een hapje eten.

“Vooralsnog genoeg te doen en voor elk wat wils. We zijn trots op het resultaat dus kom vooral een keer binnen. We zijn van woensdag tot en met zondag vanaf 14.00 uur open, de koffie staat klaar”, nodigt Johnny je uit.

Meer informatie vind je op www.rainbowcentre.nl.

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 1 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 2 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 4 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 5 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 5 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 5 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze