Indonesische 'shared dining' met Thecla Amukwaman
Indonesische 'shared dining' met Thecla Amukwaman

Indonesisch ‘shared dining’ bij Eetcafé ‘t Pumpke in Nistelrode

Ondernemend Bernheze

NISTELRODE - Eetcafé ’t Pumpke organiseert woensdag 15 en donderdag 16 februari een Indonesisch ‘shared dining’ met kok Thecla Amukwaman- Irijanan

Al verschillende jaren kan er bij Eetcafé ’t Pumpke enkele dagen per jaar Indonesisch gegeten worden. Meestal was het buffet, maar nu is het een ‘to share diner’. Dat houdt in dat per twee personen je verschillende gerechten in bakjes op tafel krijgt. De kosten voor dit driegangendiner zijn € 29,95 per persoon.

Wat kok Thecla gaat maken is een nog een verrassing maar ze licht al wel een klein tipje van de sluier op. “Eetcafé ’t Pumpke geeft mij de vrije hand en ik ga wel iets uitgebreids maken met veel verschillende soorten groente, rijst en vlees, een voorafje en een toetje.”

Thecla woont al bijna heel haar leven in Nistelrode, is onderdeel van de hechte Molukse gemeenschap en is getrouwd met Pascal. Koken zit bij Thecla in het bloed. “Ik kom uit een groot gezin dus dan zijn er vaak gelegenheden om te kokkerellen, zoals op bruiloften of andere feesten. Mijn moeder was Javaanse en kon heel goed koken. Zij heeft het mij dan ook geleerd en ook haar recepten heeft ze aan mij doorgegeven.”

Reserveren kan via info@eetcafetpumpke.nl of 0412-612956.