Afbeelding

Werken bij Eeterij Nisseroi

Ondernemend Bernheze

Bij Eeterij Nisseroi is het gezegde ‘Eerst verdienen dan uitgeven’ van toepassing. De sluitingstijd van 21.00 uur is ideaal voor als bijbaan in de horeca. Je gaat je extra stapgeld verdienen en daarna kun je jezelf meteen belonen met een avondje uit. Ben jij op zoek naar een fulltime of parttime baan? Dan ben je van harte welkom bij Eeterij Nisseroi, waar je met flexibele uren alle kanten op kunt.

Vacature
Door de drukte in de Eeterij zijn er verschillende vacatures ontstaan. Doordat er meer vacatures zijn, is er de mogelijkheid om met vriend(inn)en te werken. Kom gezellig samen solliciteren. Of je op zoek bent naar een fulltime of parttimebaan, we zijn flexibel in het aantal uren, maar ook in de planning van uren.

Menukaart
Op de menukaart bij Eeterij Nisseroi staan veel eigen bereide maaltijdmenu’s, maar ook een grote diversiteit aan lunchgerechten of voor een snelle hap. De menukaart is online te vinden en bevat enorme keus in: broodjes, panini’s, salades, soepen en snack. Deze laatste worden vaak met de heerlijke verse friet besteld.

Speciaal aandacht voor de heerlijke échte hamburgerbroodjes. De hamburgers worden allemaal op de plaat gebakken, waarbij je kunt kiezen voor extra top. Tonnies hamburger komt met een gebakken ei en speciale saus. De Doganburger heeft als top: augurk, tomaat, sla, rode ui en hamburgersaus en ook bij Cheeseburger dat alles en wordt aangevuld met cheddarkaas. Ook voor de liefhebber van vis is er de Zalmburger: deze wordt ook op de plaat gebakken en aangevuld met wasabi-kaas, sla, rode ui en ravigottesaus.

Openingstijden en afhalen
We zijn open van 11.00 tot 21.00 uur, maandag gesloten.
Ook bezorgen wij in Nistelrode op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 17.00 uur en bezorging is gratis bij een bestelling vanaf € 12,50.
Carnaval gesloten.