Afbeelding

Van Mook, De Echte Bakker in de top 10 Beste Echte Bakker van Nederland 2023

Ondernemend Bernheze

NISTELRODE/BERGHEM – De bekendmaking van de Beste Echte Bakker 2023 van Nederland vond donderdag 19 januari plaats. 135 Echte Bakkers in Nederland strijden om deze mooie titel die uiteindelijk gaat naar de Echte Bakker die het hoogste scoort in een mix van onaangekondigde kwaliteitskeuringen, productkeuringen en klantbeleving. Om deze titel in de wacht te slepen moet je heel het jaar door je beste beentje voorzetten. Bakker Gommans, met vestigingen in Sevenum, Horst en Swalmen is dit jaar de Beste Echte Bakker. Van Mook eindigde op een mooie zevende plek!

Er worden in totaal zeventien producten bemonsterd over vijf periodes in het jaar. Hiervan worden willekeurige producten onaangekondigd opgehaald in de bakkerij. De winkels in Nistelrode en Berghem van Van Mook, de Echte Bakker zijn maar liefst vier keer door steeds verschillende consumenten beoordeeld op aankoopervaring. Daarnaast zijn er nog productcompetities waar Van Mook met haar paasbrood, de amandelstaaf en de kerststol aan mee heeft gedaan. Het niveau in de top 10 is ongekend hoog!

Van Mook, de Echte Bakker is trots op deze waardering en is vooral trots op het team, dat deze prestatie mogelijk heeft gemaakt! En natuurlijk op alle klanten die een bezoek brengen aan de winkels in Nistelrode en Berghem.