Afbeelding

Alles voor een smaakvolle Pakjesavond!

Ondernemend Bernheze

NISTELRODE - Hij komt.. hij komt...Weet jij al hoe je dit jaar Pakjesavond gaat vieren? Met BBQenzo natuurlijk! Maak het feest compleet met een gourmet, pizzarette of tapas. Wij leveren het complete pakket bij jouw thuis inclusief gourmetstel of pizzarette.

Welk pakket je ook kiest. Aan alles wordt gedacht, van sausjes tot stokbrood en van salades tot de lekkerste pizza toppings. Want compleet is bij BBQenzo ook écht compleet. Iemand in de familie met speciale dieetwensen? Ook daar kunnen wij rekening mee houden. Grijp niet mis & bestel vandaag nog!

Doe jij al mee met de WK poule van BBQenzo?
Hup-Holland-Hup... over een paar weken kunnen we in onze oranje outfit weer juichen voor de televisie. Tenminste dat hopen we natuurlijk. Wie denk jij dat er gaat winnen? Doe GRATIS mee met de ‘WK Voetbal Poule’ van BBQenzo.nl, voorspel de uitslagen en scoor leuke prijzen!

Behaal jij de meeste punten dan win je:
1e prijs: Compleet verzorgd gourmetpakket voor 11 personen.
2e prijs: Compleet verzorgde BBQ voor 5 personen.*

Meedoen kan tot zondag 20 november 17:00 uur en vol=vol!

Meedoen is heel eenvoudig en het invullen kost slechts enkele minuten, bovendien het is geheel GRATIS. Klik op onderstaande oranje knop en registreer jezelf. Vergeet niet om al je vrienden, familieleden en collega’s uit te nodigen. Des te meer kans je hebt om te genieten van de BBQ natuurlijk!

*de prijzen zijn af te halen bij de dichtstbijzijnde vestiging van BBQenzo.nl

Doe mee

Ruim 96% van onze klanten beveelt ons aan, daar zijn we erg trots op! Bedankt voor alle mooie reviews (en bestellingen uiteraard).

Genieten begint bij BBQenzo.nl

- Al vanaf € 65,95 gratis thuisbezorgd
- Compleet is ook echt compleet
- Wij regelen alles, zelfs de afwas!
- Vóór 12 uur besteld, morgen in huis

Makkelijk bestellen