De bekende visagist Tom Sebastian maakt een klant op
De bekende visagist Tom Sebastian maakt een klant op

Zin in een uitje?

Ondernemend Bernheze

NISTELRODE - Tien jaar geleden borrelden de eerste ideeën op voor mijn winkel; het moest een laagdrempelige, gezellige winkel worden waar iedereen zich welkom voelt en er voor ieder wat wils te krijgen is. Maar behalve dat, wilde ik ook zorgen voor ‘beleving’. Dus geen saaie rechte schappen en lange gangen met alleen maar producten op een rijtje, maar ook ruiken, proeven, zien en voelen! 

En dat is gelukt, want sinds juli 2013 je kunt bij ons namelijk heel veel producten proberen, maar daarnaast organiseren we ook verschillende evenementen waarbij beleving centraal staat. Of dat nou is door een signeersessie van een bekende Nederlander die een nieuw boek heeft, een cursus over gezondheid waarbij ter plekke metingen worden verricht of een workshop handlettering waarbij je je creatieve ideeën tot uiting kunt brengen. En niet te vergeten onze VIP shopping nights, waarbij we verschillende leveranciers uitnodigen en je door de hele winkel heen van alles kunt proberen, info krijgt en gebruik kunt maken van leuke acties.

Uiteraard zijn we van plan om deze evenementen en demo’s nog veel vaker te organiseren. Waar je interesse ook ligt, bij ons is er altijd wel iets dat je aanspreekt! Vind je het leuk om hier een keertje bij aanwezig te zijn? Stuur ons dan een mail, dan krijg je van ons het inschrijfformulier toegestuurd met alle mogelijkheden op een rijtje. En wie weet zit jij dan binnenkort bij ons op de visagie-stoel, of ga je aan de slag met pen en papier om de mooiste creaties te maken! Liever een interessante avond over gezondheid? Ook dan ben je hier aan het goede adres. Hetzelfde geldt voor grote(re) groepen die graag in besloten kring iets willen ondernemen.

En heb je zelf een leuk idee? Wij staan open voor leuke initiatieven, dus schroom niet om dit met ons te bespreken. Het aanvragen van een inschrijfformulier of meer informatie kan via de mail (info@sparkling-nistelrode.nl). Maar je mag natuurlijk ook altijd bij ons binnenlopen, je bent van harte welkom!

Kristel van Dijk

Feel Good Store Sparkling
Parkstraat 8
5388 HS Nistelrode

0412-201202
info@sparkling-nistelrode.nl
www.sparkling-nistelrode.nl