Deze medewerkers van Van Soest & Partners staan samen met de rest van het team voor u klaar
Deze medewerkers van Van Soest & Partners staan samen met de rest van het team voor u klaar

Meer resultaat behalen én meer tijd overhouden?

Ondernemend Bernheze

HEESCH/HEESWIJK-DINTHER Wat is er nou mooier dan zelfstandig ondernemer zijn? Dagelijks kunnen doen wat je mooi vindt en waar je goed in bent. Dat mensen juist jóu weten te vinden voor een sterk staaltje vakmanschap. Van Soest & Partners kan daar al ruim veertig jaar over meepraten. En laat datgene waar zij zo goed in zijn, nou precies zijn waar de meeste ondernemers liever niet voor gaan zitten: de administratieve en fiscale kant.

Een vak apart
Want die onvermijdelijke kant van ondernemen is eigenlijk ook een vak apart. En ieder z’n vak, natuurlijk! Terwijl jij druk bezig bent met jouw vakgebied, marketing en innovatie, richten de accountants van Van Soest & Partners zich op de cijfers. Jouw cijfers. Want of een bedrijf nu drie of vijftig man personeel in dienst heeft; aan de administratieve rompslomp ben je sowieso veel tijd kwijt, en iedereen krijgt vroeg of laat te maken met administratieve uitdagingen of potentiële fiscaal-juridische kwesties. Dan is het fantastisch als je dankzij je adviseur snel weet hoe het beste te handelen.

Maximaal voordeel en efficiency
“Zelfs wie cijfermatig sterk is, kan onmogelijk op de hoogte blijven van de steeds veranderende wetten en regelgeving in het ondernemerslandschap”, legt mede-eigenaar Chris-Stan van Daal uit. “Het is ons werk en onze passie om bovenop die ontwikkelingen te zitten, we weten altijd wat er speelt. Voor ons is het de sport om te bekijken hoe binnen dat speelveld jouw bedrijf er steeds piekfijn bijstaat. Altijd met het oog op maximaal voordeel en efficiency.”

Geen maatpakken, wél maatwerk
Hoewel Van Soest & Partners een laagdrempelig kantoor is, hebben ze naast hun goed opgeleide accountants ook een fiscalist, een jurist, een subsidioloog én een financierings-specialist tot je beschikking staan. Chris-Stan: “Bij ons vind je geen stropdassen, maar dat doet niets af aan de know-how die we in huis hebben.” Denk bijvoorbeeld aan loonkostenberekeningen, het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het aanvragen van subsidieregelingen of het opstellen van liquiditeitsprognoses; de behoeftes zijn bij iedere klant anders. “Daarom vind je bij ons geen maatpakken, maar wél maatwerk.”

Doen waar je goed in bent
Tijd is geld – elke ondernemer is zich ervan bewust. Met een goede accountant hou jij tijd over voor het echte werk. En zo kun je jij je richten op het resultaat! Neem contact op met Van Soest & Partners. Zij houden – tegen een scherp uurtarief – je handen vrij om datgene te doen waar jij goed in bent!

Cereslaan 4
Heesch

Plein 1969 1a
Heeswijk-Dinther

info@soestacc.com
www.soestacc.com

Tekst: Monique van Strien
Foto: Wim Roefs