Afbeelding

Succesvol Maashorst Smaak Safari wordt verlengd

Ondernemend Bernheze

BERNHEZE/MAASHORST - Maashorst Smaak Safari startte het laatste weekend van juli en wist vele fietsers de hele zomer door te vermaken. De eerste twee routes, één door gemeente Bernheze en één door gemeente Maashorst, zijn enthousiast ontvangen. Dus…. volgt een verlenging van de huidige twee fietsroutes maar liefst tot aan eind oktober!

“De starttijden zijn nu wel aangepast omdat we rekeninghouden met de openingstijden van de gastvrije horecalocaties die meedoen”, vertelt Heidi Verwijst.

De routes rondom en door natuurgebied De Maashorst, in de drie gemeenten Bernheze, Maashorst en Oss, gaan langs ‘hot spots’ en per route langs drie Maashorst Ondernemers. Zij hebben allen weer enthousiast aangegeven dat ze de fietsers graag welkom heten, tot en met oktober.

Maashorst Smaak Safari biedt jou diverse routes die je fietsend, of in de winter met de auto, kunt beleven. Stap op je fiets, laat je verwonderen door de veelzijdigheid van natuurgebied De Maashorst en geniet tegelijk van een heerlijk driegangendiner. Beide fietsroutes zijn ongeveer 45 kilometer en je kunt starten vanaf ongeveer 13.30 uur. Na je reservering online krijg je een route boordevol leuke weetjes opgestuurd en kun je – zonder je ergens hoeven aan te melden – starten zoals aangegeven in de routebeschrijving, bij het eerste knooppunt.

Reserveren kan via www.maashorstsmaaksafari.nl 

Rian van Schijndel: “We zijn al druk doende met de autoroute, die we proberen vanaf 1 november klaar te hebben. Dit zal een route zijn met meerdere stoplocaties bij de horecabedrijven, die ook voor de wintermaanden een mooi uitje zal zijn. De route gaat door de drie gemeenten, maar we kennen óók verschillende mooie highlights net over de grens van deze gemeenten, dus laat je verrassen!”