Afbeelding

Fietsroutes van 40 km, mét een aantal culinaire stops

Ondernemend Bernheze

NATUURGEBIED DE MAASHORST - Ga je mee op safari? Maashorst Smaak Safari welteverstaan. Het buitengebied en de dorpen rondom natuurgebied De Maashorst verkennen? Doe mee met Maashorst Smaak Safari en proef de smaken van hét OERgebied van Brabant met de enige echte Maashorst Smaak Safari! Dit keer met twee keuzes uit fietsroutes van ongeveer 40 kilometer, mét natuurlijk een aantal culinaire stops tussendoor. 

Voor velen is de vakantie al aangebroken en voor diegenen die in en om het natuurgebied wonen en eens een keertje niet zelf de route uit willen zetten, hebben wij het werk gedaan. Maar ook de toeristen die het gebied helemaal nog niet kennen, kunnen hun hart ophalen met Maashorst Smaak Safari. 

Een gebied met verhalen
Als ambassadeur van natuurgebied De Maashorst hebben we leuke hotspots uitgeschreven, met foto’s en verhalen. Zo begint de voorpret al wanneer je de route hebt gedownload en achteraf kun je nog genieten van die mooie tocht wanneer je het document er nog eens op naslaat.

Natuurgebied De Maashorst is niet zomaar een natuurgebied, maar een met vele verhalen en die kun jij allemaal gaan ontdekken met Maashorst Smaak Safari. In de route ontdek je bijzondere weggetjes, mooie bezienswaardigheden en proef je onderweg op drie locaties smakelijke gerechten. Drankjes zijn niet inbegrepen en zijn voor eigen kosten. Vergeet niet om tijdens de route even af te stappen en de mooie natuur te bewonderen. Je komt helemaal opgeladen weer thuis.

Start tijdig
Na de online bestelling en betaling ontvang je een reserveringsbevestiging per e-mail. Hierin staat een downloadlink voor de route. Als je hierop klikt, wordt de route automatisch gedownload. Bewaar de reserveringsbevestiging om te kunnen tonen bij de deelnemende locaties!

Voor het blunchprogramma (brunch-lunch) kun je vanaf 11.00 uur starten en ben je rond 15.00/16.00 uur klaar. Er zit niet echt een eindtijd aan, je bent tot 19.00 uur welkom bij de laatste stop. Voor het dinerprogramma start je vanaf 14.30 uur en heb je iets minder tijd, maar altijd nog voldoende om vóór 19.00 uur bij de laatste stop te zijn voor het nagerecht.

Heb je nog vragen over de route? Kijk dan bij de veel gestelde vragen op de website. De exacte invulling van de gerechten blijft nog een verrassing. Initiatief en uitvoering door Bernheze Media met medewerking van MOOS. Heb je vragen over de gerechten of over je reservering? Daarvoor zijn de horecalocaties bereikbaar via de gegevens in de download van de route.

www.maashorstsmaaksafari.nl