Afbeelding

Voor jezelf beginnen? Met Van Soest & Partners is het een fluitje van een cent

Ondernemend Bernheze

Nooit bleven er zoveel starters bijkomen als in de huidige tijd. En dat is niet gek. Je kunt je eigen koers varen, iets opbouwen voor later en gemakkelijker meebewegen met veranderingen. Maar starten als kleine ondernemer betekent ook dat alles wat je doet voor eigen rekening én risico is. Voor wie door dat laatste twijfelt, kan Van Soest & Partners een steuntje in de rug geven.

Een goed begin is het halve werk
Wie zijn vak goed verstaat weet: een goed begin is het halve werk. Zo geldt dat ook voor het oprichten van je eigen onderneming. Wat komt er allemaal bij kijken? Voldoe je aan alle wet- en regelgeving? Aan welke periodieke verplichtingen moet je voldoen? Hoe zet je een goed ondernemingsplan op? Hoe stel ik de jaarrekening samen en doe ik de verplichte belastingaangifte? Hoe en waar doe je een krediet- of subsidieaanvraag om het allemaal mogelijk te maken? Van Soest & Partners kan je op al die (terechte) vragen een antwoord geven én je begeleiden in het proces. Dan kom je goed beslagen ten ijs en voorkom je verrassingen. Daar staan we voor.

Kwestie van vertrouwen
Een goed opgezette en overzichtelijke financiële administratie is een absolute must voor een goede bedrijfsvoering. Als starter is het dus verstandig om je goed te laten informeren en zeker ook om die belangrijke maar lastige zaken in vertrouwde en ervaren handen te geven. Dat bespaart je veel meer geld en risico’s, dan om te proberen het allemaal zelf uit te zoeken. Mede-eigenaar Chris-Stan van Daal: “Het is een kwestie van vertrouwen en je moet een klik hebben met de mensen. We hanteren een scherp uurtarief en weten waar we mee bezig zijn. Zo betaalt onze service zich eigenlijk altijd snel terug.”

Word geen eendagsvlieg
Word geen ééndagsvlieg! Samen met de kennis en kunde van Van Soest & Partners maak jij als startende ondernemer een vliegende start. Dus neem contact op met één van de accountants om eens lekker informeel te sparren. Want Chris-Stan weet: “Je loopt zó bij ons binnen in Heesch of in Heeswijk-Dinther. Of je nu helemaal aan het begin staat van je onderneming, of al als starter aan de slag bent gegaan... Je wordt er altijd wijzer van!”