Afbeelding

Geef jij een draai aan het feestrad bij Haarstudio Heesch?

Ondernemend Bernheze

HEESCH - Een jaar geleden opende Laura haar mooie nieuwe onderneming, Haarstudio Heesch. Na twee weken flink verbouwd te hebben kon de nieuwe zaak geopend worden en kon Laura samen met haar collega Wendy lekker fris van start om al hun lieve klanten een mooi kapsel te geven.

“Jammer genoeg hebben we ook onze zaak vier weken moeten sluiten, máár ook hierin zijn we creatief geweest met het organiseren van bingo’s, klantenlootjes laten trekken en we hebben online trainingen georganiseerd. Ook zijn we nu een erkend leerbedrijf geworden, en samen met stagiaire Maartje gaan we nog meer uitbreiden”, zegt Laura vol trots. 

Haarstudio Heesch is ook heel actief op social media, volg jij hen ook al? Op de Facebook- en Instagrampagina van Haarstudio Heesch zie je niet alleen de meest fantastische creaties maar ook leuke acties zoals die van1 tot en met 6 augustus, want dan gaan Laura, Wendy en Maartje heel de week een feestje vieren!

Dinsdag 2 augustus is Haarstudio Heesch precies een jaar openen dit moet gevierd worden, gewoon heel de week! Dus kom jij in de week van maandag 1 tot en met zaterdag 6 augustus naar Haarstudio Heesch? Dan mag je na jouw behandeling een slinger geven aan het feestrad, waarbij je altijd prijs hebt! Haarlakjes, wax, handige spiegeltjes, kortingen, tassen en nog veel meer!

En... natuurlijk iets lekkers bij de koffie! Zien we je dan?

Haarstudio Heesch
Kerkstraat 26
5384 KC Heesch
info@haarstudioheesch.nl
www.haarstudioheesch.n