Afbeelding
PAUL_RIETVELD

Eten met gemak wordt Maaltijd thuis

Ondernemend Bernheze

HEESWIJK-DINTHER - Eten met gemak, de maaltijdservice van lokale ondernemer Mark Verwijst, gaat verder onder een nieuwe naam, namelijk Maaltijd Thuis! Daarmee wordt het bedrijf een maaltijdservice onder de vlag van Albert Heijn en krijgt het een prachtige nieuwe frisse uitstraling.

“Maar dat is ook het enige wat verandert, want de heerlijke maaltijden worden nog steeds bereid in eigen keuken. Persoonlijk, met verse ingrediënten en dezelfde kwaliteit”, vertelt Mark. Hij bezorgt nog steeds de maaltijden persoonlijk bij Zijn klanten thuis op hetzelfde bezorgmoment. “Ik maak graag even een praatje of zet de maaltijden desgewenst in de koelkast. We zetten net dat stapje extra voor onze klanten”, zegt Verwijst. Daarnaast behouden klanten de vrijheid om de maaltijden geheel zelf samen te stellen. Ook blijft Mark bereikbaar op zijn huidige, bekende telefoonnummer. Lekker vertrouwd, zodat u zorgeloos van de maaltijden kunt genieten!

Bij Albert Heijn geloven ze dat lekker, gezond en gevarieerd eten heel belangrijk is. Daarom heeft Albert Heijn de missie: Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen; ook voor diegene die net een beetje extra hulp en aandacht nodig heeft. “Daar sluiten de verse maaltijden en de persoonlijke service van Eten met gemak heel goed op aan”, vertelt Mark trots. “We voegen daar alle kennis en ervaring van Albert Heijn op het gebied van eten, drinken, gezondheid en duurzaamheid aan toe om voor u de allerbeste Maaltijd Thuis te kunnen verzorgen. Want zo lang en vitaal mogelijk van het leven kunnen genieten, daar streven wij naar!” Met aandacht bereid, met liefde gebracht.

Bent u nog niet bekend met de maaltijdservice van Mark Verwijst? Probeer dan eens een proefpakket van 3 maaltijden voor € 15,-, gratis thuisbezorgd.

Om te bestellen kunt u contact opnemen met Mark.
Bel hem via telefoonnummer 073 - 8200 344 / 0413-763 833 of via etenmetgemak.nl.