Afbeelding

Actiedagen bij Bevers Steencentrum Nistelrode

Ondernemend Bernheze

NISTELRODE - Vrijdag 17 en zaterdag 18 juni organiseert Bevers Steencentrum twee bijzondere actiedagen met aantrekkelijke acties en extra hoge kortingen. In onze showroom en showtuin zullen de acties tentoongesteld staan en kun je eenmalig als klant profiteren van deze extra aantrekkelijke acties. 

ACTIES VRIJDAG 17 & ZATERDAG 18 JUNI: 
Diverse soorten sierbestrating zijn leverbaar tegen scherpe prijzen. In onze showtuin kun je alle soorten, kleuren en maten komen bewonderen. Wij kunnen verschillende soorten beton- natuursteen- en keramische bestrating leveren. Ook zijn verschillende betonklinkers en overige siertegels voor tuin, oprit en terras deze dag extra scherp geprijsd. Tevens hebben wij in ons assortiment diverse soorten kunstgras en tuinafscheidingen.

BEVERS STEENCENTRUM GARDEN STONES & BASICS: 
Bevers Steencentrum is dé specialist op het gebied van sierbestrating voor uw tuin. Je kunt er terecht voor onder meer sierbestrating en tuintegels in de breedste zin van het woord, tuinafscheidingen, verlichting, kunstgras, tuin accessoires en tuin benodigdheden. Je vindt in onze showtuin en showroom de nieuwste trends op het gebied van tuinen.

We hebben deze dagen ook verschillende restantpartijen, vanuit onze voorraad, zeer scherp geprijsd.

Bevers Steencentrum levert maatwerk én het juiste advies. Voor een aantal disciplines binnen het pakket aan producten en diensten maken wij regelmatig gebruik van collega-bedrijven-hoveniers. Zo kunnen we je wensen en behoeften omzetten naar het beste resultaat. We willen je compleet ont-zorgen bij de aanleg of renovatie van je tuin. Eventueel kun je ook het onderhoud van jouw tuin door ons laten verzorgen. 

Bevers Steencentrum Garden Stones Basics

Canadabaan 10
5388 RT Nistelrode
www.steencentrum.nl
                                                             0412-613320