Afbeelding

Tip Bus Whisky Distillers en win een diner voor twee

Ondernemend Bernheze

LOOSBROEK - Wij zijn op zoek naar een aantal nieuwe collega’s. Help ons door een mogelijke kandidaat te taggen op Facebook of Insta en je maakt automatisch kans op een diner voor 2!

Vakantiewerk (8-38 uur)
VAKANTIE!!! De tijd om… flink bij te verdienen! Daarom hebben wij alles op alles gezet om de beste vakantiebaan voor jou samen te stellen. Vakantiewerk waarbij jij elke dag lekker kunt lachen, een gezellige sfeer hebt en een baan waarmee jij die scooter zo bij elkaar gespaard hebt. En dat is bij ons mogelijk in de whiskystokerij, housekeeping, de technische dienst, de horeca, buiten in het groen of in de foodproductie. Of je combineert deze functies om er de ideale vakantiebaan voor jou van te maken.

Ken jij iemand? Tag jouw kandidaat onder deze facebookpost en maak kans op een diner voor twee!

Medewerker Housekeeping (8-38 uur)
Als medewerker housekeeping werk je in teamverband en ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor de netheid, kwaliteit en hygiëne van Bus Whisky en De Heische Hoeve. Je houdt van het schoonmaakvak en je hebt oog voor detail. Je bent belangrijk voor ons: de housekeeping is medebepalend voor ons succes! Interesse? Bekijk hier de vacature

Ken jij iemand anders? Tag jouw kandidaat onder deze facebookpost en maak kans op een diner voor twee!

Gastheer / Gastvrouw (8-38 uur)
Je vind het leuk om gepassioneerd te vertellen over whisky en streekproducten en je kunt onze gasten smaakvol vertellen over onze eigen whiskystokerij, bierbrouwerij, koffiebranderij en producten van eigen boerderij en uit ons voedselbos. Interesse? Bekijk hier de vacature

Ken jij iemand anders? Tag jouw kandidaat onder deze facebookpost en maak kans op een diner voor twee!

Reserveer nu een tafel
Een reservering bij Bus Whisky Distillers is een belofte voor een geweldig avondje uit. Geweldig voor jou én je tafelgenoten.

Bus Whisky Distillers                                                                                                         
Heideweg 1a
5472 LC Loosbroek

www.buswhisky.com