Afbeelding

Vacature: Interieurverzorg(st)er

Ondernemend Bernheze

HEESCH - Een fris kantoor zorgt voor een prettig werkklimaat, betere prestaties en daarmee dus ook tevreden klanten. Wil jij daar graag je steentje aan bijdragen?! Ons kantoor in Heesch is op zoek naar een nette interieurverzorg(st)er die gemotiveerd is om ons team te versterken. 

Wat ga je doen
Als interieurverzorg(st)er krijgt vuil bij jou geen kans. Samen met jouw twee collega’s zorg je er voor dat ons kantoorpand in Heesch spic en span is. Stofwissen, moppen, stofzuigen, vuilnisbakken legen, schoonmaken van het sanitair, kantoren en reinigen van het meubilair. Jij draait je handen er niet voor om. Drie uur per week, locatie Heesch

Jouw kwaliteiten
Je kunt jezelf omschrijven als iemand die in teamverband kan werken, maar ook zelfstandig, weet van aanpakken, fysieke inspanning kan leveren en blij wordt van schoonmaken! Ervaring in de schoonmaak is een pré, maar wij vinden motivatie en enthousiasme belangrijker. Wekelijks werk je op de woensdag in totaal drie uur, van 18.00 tot 21.00 uur. Je woont in (de nabije omgeving van) Heesch en je hebt eigen vervoer om naar je werk te gaan.

Wat biedt OOvB
Een goede, gezellige en formele werkomgeving. Onderling heerst er een fijne werksfeer. We bieden je een marktconform salaris.

Solliciteer direct
Is jouw interesse gewekt? Solliciteer dan door een mail te sturen naar s.vanderlinden@oovb.nl.  Heb je nog vragen over deze vacature of OOvB als werkgever? Neem dan contact op met Saskia van der Linden (via e-mail of telefonisch 0485 45 28 17).

OOvB adviseurs en accountants
De La Sallestraat 8
5384 NK Heesch
www.oovb.nl 

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 19 minuten geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 56 minuten geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 2 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 3 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 4 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 4 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze