Afbeelding

Hand en pols operaties in Heesch

Ondernemend Bernheze

HEESCH- Klaver Klinieken is een gespecialiseerde kliniek op het gebied van plastische chirurgie en cosmetiek en is gevestigd in gezondheidscentrum Ceres in Heesch. Deze kleinschalige kliniek kenmerkt zich door haar persoonlijke benadering van gepassioneerde zorgprofessionals in een vertrouwde omgeving. 

Plastisch chirurgen zijn opgeleid in het verbeteren van de vorm en functie van het lichaam. Handchirurgie is daarvan een belangrijk onderdeel. Bij Klaver Klinieken zijn we dan ook gespecialiseerd in o.a. Carpaal Tunnel Syndroom, Trigger Finger en de ziekte van Dupuytren. Ook behandelen we ganglions en de ziekte van Quervain. We kunnen u snel helpen zonder wachtlijsten en u krijgt een volledige vergoeding van de zorgverzekering.

Wij werken met de zogeheten one-stop-shop. Door middel van een telefonische intake kunnen we direct de behandeling inplannen. Of het nu een injectie is, een operatie of een andere behandeling. We kunnen deze direct op dezelfde dag uitvoeren. U bent snel verlost van de klachten en hoeft niet eindeloos op en neer te komen naar de kliniek.

Bekijk onze website voor de actuele informatie over de one-stop-shop.

Nieuwsgierig? Maak dan een afspraak op ons spreekuur. Voor een volledig overzicht van onze behandelingen en tarieven verwijzen we u graag naar onze website www.klaverklinieken.nl