Plastisch chirurgen Roel Fresow en Esther Bodde
Plastisch chirurgen Roel Fresow en Esther Bodde

Ooglidcorrectie in Heesch

Ondernemend Bernheze

HEESCH- Klaver Klinieken is een gespecialiseerde kliniek op het gebied van plastische chirurgie en cosmetiek en is gevestigd in gezondheidscentrum Ceres. Deze kleinschalige kliniek kenmerkt zich door haar persoonlijke benadering van gepassioneerde zorgprofessionals in een vertrouwde omgeving. 

Overhangende bovenoogleden kunnen een boos of ouder uiterlijk geven. Belangrijker nog is dat het klachten van vermoeidheid, zwaar gevoel, hoofdpijn of slechter zien kan veroorzaken. Een oplossing voor dit probleem is een bovenooglidcorrectie. Door middel van een operatie onder plaatselijke verdoving, kunnen we u helpen om van deze klachten af te komen; doen dus!

Het eerste consult is gratis waarbij u de plastisch chirurg kunt spreken over deze ingreep. Diezelfde plastisch chirurg zal bij u ook de operatie uitvoeren op een dag die u het beste schikt. Omdat wij opereren in onze eigen kliniek in Heesch, hebben we zelf de planning in handen en dus geen wachttijden.

Nieuwsgierig? Maak dan een afspraak op ons spreekuur. Voor een volledig overzicht van onze behandelingen en tarieven verwijzen we u graag naar www.klaverklinieken.nl.