Afbeelding

Borstcorrecties in Heesch

Ondernemend Bernheze

HEESCH- Klaver Klinieken is een gespecialiseerde kliniek op het gebied van plastische chirurgie en cosmetiek en is gevestigd in gezondheidscentrum Ceres in Heesch. Deze kleinschalige kliniek kenmerkt zich door haar persoonlijke benadering van gepassioneerde zorgprofessionals in een vertrouwde omgeving.

Een borstcorrectie kan een grote stap zijn, men denkt vaak jaren na om deze stap te zetten. Bij Klaver Klinieken zijn we ons hiervan ter degen bewust en kunnen je hierbij helpen.

Veel voorkomende borstcorrecties bij Klaver Klinieken zijn een borstvergroting, een borstverkleining een borstlift en een prothesewissel. Maar ook borstvorming bij mannen is iets wat wij veel behandelen. Wat veel mensen niet weten is dat een borstverkleining vaak vergoed wordt door de zorgverzekeraar. Onze plastisch chirurgen zijn erkende experts in borst corrigerende operaties. Door de jarenlange ervaring en deskundigheid stemmen we samen met de patiënt af welke borstcorrectie het beste bij diegene past.

Laat je eens vrijblijvend informeren door een plastisch chirurg over een borstcorrectie, we zien je graag in onze kliniek. Diezelfde plastisch chirurg zal dan ook de operatie uitvoeren op een dag die je het beste schikt. We hebben korte wachttijden!

Nieuwsgierig? Maak dan een afspraak op ons spreekuur. Voor een volledig overzicht van onze behandelingen en tarieven verwijzen we u graag naar onze website www.klaverklinieken.nl