Afbeelding

Paasbrood Van Mook met vijf sterren bekroond

Ondernemend Bernheze

NISTELRODE - Van Mook, De Echte Bakker, met winkels in Nistelrode en Berghem, heeft een prachtig resultaat behaald bij de landelijke paasbrodenkeuring van het Echte Bakkersgilde. Het brood van Van Mook, De Echte Bakker, werd als ‘uitmuntend’ beoordeeld en kreeg de bijbehorende vijf sterren.  

Smaak in balans
Keurmeester Ton Deegenaars en technisch adviseur Marco van Scheijndel beoordeelden het paasbrood van Van Mook op tien onderdelen waaronder kleur, volume, structuur en natuurlijk smaak. Ze zagen een mooie korstkleur en constateerden dat de verdeling van de krenten en rozijnen goed in verhouding is. Van Scheijndel over de smaak: “Dat is misschien wel het belangrijkste onderdeel. De smaak van dit paasbrood is heel mooi in balans. Daarom verdient dit brood de vijf sterren!”

Precisiewerkje
Met Pasen in aantocht doet Van Mook altijd mee met de productkeuring van het Gilde. Het maken van het perfecte paasbrood is namelijk een precisiewerkje dat weer even geoefend moet worden. “Van de keurmeesters krijgen we tips om het brood weer helemaal perfect te krijgen,” vertelt Michel. Met deze sterren zijn we weer klaar voor een gezellige en smakelijke Pasen.”

Proef het zelf!
Het Echte Bakkersgilde is een stichting waarin de toegelaten bakkers kennis en recepten delen om elkaar te versterken. De productkeuringen hebben als doel om samen te leren en te verbeteren. Door dit sterke keurmerk ben jij verzekerd van de beste kwaliteit van zowel de paasbroden als de andere bakkersspecialiteiten. Proef het daarom zelf en vier Pasen met het lekkerste paasbrood!