Afbeelding
Marcel van der Steen

Zaal De Hoefslag vernieuwd en klaar om deuren weer te openen

Ondernemend Bernheze

NISTELRODE – Zo’n twee jaar lang moesten de deuren gesloten blijven maar nu is zaal De Hoefslag weer helemaal klaar om feesten, koffietafels en vergaderingen te organiseren. Met een vernieuwde vloer, bar en lichten wil toch iedereen daar een feestje vieren?

“Hoewel de oude charme van de zaal nog intact is gebleven, hebben we de zaal een nieuwe, frisse look gegeven”, vertelt eigenaar Gijs van Erp. Het team van De Hoefslag kan niet wachten om mensen weer te verwelkomen in hun vernieuwde zaal. De meest georganiseerde feestjes zijn voor mensen die 50 of 80 jaar worden of ter ere van een 25- of 50-jarig jubileum. Maar ook koffietafels, bedrijfsfeesten en vergaderingen zijn in trek. Daarnaast werden eind vorige maand ook twee avonden carnaval gevierd in de zaal. 

Geschikt voor ieder feest
Al in maart 2020 werd Zaal De Hoefslag in een nieuw jasje gestoken, maar sinds die tijd is er door de coronacrisis niet veel gedanst op de nieuwe vloer maar daar wordt dus snel verandering in gebracht. Met een maximum van driehonderd bezoekers en de mogelijkheid om de zaal te verkleinen bij een beperkt aantal gasten, is Zaal De Hoefslag voor ieder feest geschikt. Ook is er een heel gezellige buitenplaats aanwezig en kan de gelegenheid gecombineerd worden met bijvoorbeeld een barbecue of walking dinner.

Feestjes inhalen
Gelukkig ziet Gijs de reserveringen voor de zaal weer binnenstromen en is het volgens hem zichtbaar dat iedereen achterstallige feestjes wil inhalen. De meeste zaterdagen in juni en juli staan dan ook al redelijk volgepland – en dat is natuurlijk goed nieuws. In 2015 nam Gijs Zaal De Hoefslag over, daarvoor stond het leeg. In combinatie met Gijs’ andere onderneming, BBQenzo.nl, bestaat het team uit zo’n vijftien werknemers. “Gezelligheid op de feestjes en onderling is toch het allerbelangrijkst?”

Nieuw initiatief
Door middel van een nieuw initiatief hoopt Van Erp nog meer gezelligheid te creëren want binnenkort krijgen vriendengroepen de mogelijkheid om een eigen feestavond in de zaal te organiseren. Tegen een scherp tarief bepalen de organisatoren dan hun eigen avond, zoals de keuze voor de dj en eventuele verdere invulling van de avond. Daarbij staat 25 maart weer de eerste ‘Hoefslag Presents’ sinds de coronacrisis weer op de agenda. Op deze feestavond zijn jongeren welkom bij het aanschaffen van een entreebewijs.

Ook toe aan een feestje? Reserveren kan via info@zalencentrum-dehoefslag.nl of 0412-610102.

De Wan 1A
5388 HJ Nistelrode
www.zalencentrum-dehoefslag.nl