Afbeelding

Haal het voorjaar binnen in je hart en huis

Ondernemend Bernheze

NISTELRODE - We merken het aan alles: de lente komt eraan. En nooit eerder was ons verlangen naar wat licht zó welkom. Met onze fleurige boeketten, zorgvuldig samengesteld door onze bloemiste José van Bosbeek, haal je dat sprankeltje voorjaar in huis. Liever zelf je boeket samenstellen? Ook dat kan. Wij maken het ter plekke voor je, of je kiest zelf je losse bloemen. Uiteraard zijn onze bloemen altijd vers; stap gerust eens binnen in onze gekoelde bloemencorner en maak je keuze!

Droogbloemen
Maar Bloemenpunt heeft nog zoveel méér. Zoals een ruime keus aan kamerplanten – van groot tot klein- en accessoires voor in je huis. Hou je van bloemen die je héél lang kunt bewaren? Kom dan eens kijken naar onze droogbloemen. Echte bloemen, mooi geconserveerd, zodat je er extra lang van kan genieten. Dat fleurt lekker op!

Pasen
Nog even, dan kunnen ook de voorjaars- en zomerbloeiers weer de grond in. Op je terras, je balkon of in de border. Creëer ook in je buitenomgeving je eigen sfeer. Vol kleur en geur of ingetogen, wat jij wilt. Bij Bloemenpunt zijn deze bloeiers te koop voor aantrekkelijke kleine prijzen. Zodat jij thuis aan de slag kan.
Pasen staat symbool voor nieuw leven, voor hoop en een nieuw begin. Nu meer dan ooit. Kies je eigen paastak, een mooi paasbloemstuk -of maak er zelf een- en versier je paastak met precies die versiersels die bij jou en je huis passen. Volg je gevoel en voel je vrij. Beleef de lente, laten we er met zijn allen iets moois van maken. En vergeet niet gebruik te maken van onze kortingsactie! Welkom bij Bloemenpunt.

Bloemenpunt
Parkstraat 6a
5388 HS Nistelrode

Afbeelding