Christel van der Heijden en Amanda van den Hurk
Christel van der Heijden en Amanda van den Hurk

Inspiratieavonden over rouw

Ondernemend Bernheze

HEESWIJK-DINTHER - (H)erkenning, verkenning en verlichting bij rouw. Herken jij rouw bij anderen? Erken je rouw in je eigen proces? Ga jij met ons mee op verkenning in het land van rouw? Het soms hobbelende landschap met hoge bergen en diepe dalen? Met veel verschillende gevoelens en emoties? Om wie of wat rouwen mensen eigenlijk?

In maart, april en mei verzorgen Christel van der Heijden en Amanda van den Hurk inspiratieavonden waarbij bovenstaande vragen worden beantwoord. “We staan op een luchtige manier stil bij wat rouw nu eigenlijk is. Enerzijds vanuit onze professionele kennis als identiteits- en zelfbeeldcoach en rouwbegeleidster. Daarnaast vanuit onze rol als ervaringsdeskundigen. Er is veel ruimte voor eigen inbreng, vergeet daarom niet je eigen rugzak mee te nemen. Daarbij moet niets en alles mag. Alleen aanwezig zijn kan al verlichting voor je brengen in je eigen rouwproces.”

Ben of ken je iemand in rouw? Aanmelden voor een van deze avonden in het Huis van Troost in Veghel op maandagavond 28 maart en 4 april kan middels het contactformulier onder ‘Lezingen’ op www.sweetgoodbyes.nl. Twijfel je nog, bel dan gerust met Christel Coaching (06-23 777 436) of Sweet Goodbyes (06-15200481). Voel je welkom!