Afbeelding

Agrarische kinderopvang De dierenvriendjes

Ondernemend Bernheze

NISTELRODE - Naar de kalfjes om lekker te knuffelen, kijken of de kippen nog eieren gelegd hebben, gewoon fijn buiten in het zand spelen, rondrijden op de traptractor of luisteren naar de vogeltjes. Op zoek naar een plek waar kinderen ruimte hebben om zichzelf te ontdekken en te ontwikkelen? Dan bent u op de boerderij bij De Dierenvriendjes op de juiste plek. Hier bieden wij kinderen de mogelijkheid om te genieten van de vrijheid en de ruimte, om allerlei nieuwe dingen te ontdekken en met dieren te leren omgaan.

Bent u op zoek naar zo`n opvang? Kom dan kijken bij Agrarische kinderopvang De Dierenvriendjes in het buitengebied van Nistelrode. Deze unieke manier van opvang onderscheidt zich van de reguliere kinderopvang door de mogelijkheid tot samenwerking met het agrarisch bedrijf. Hierdoor bieden wij een veelzijdige en natuurlijke speel- , leer- en leefomgeving.

Door gebruik te maken van natuurlijke materialen zoals palen, grote (stap)keien, boomstammen en zand, krijgen kinderen een handreiking om zelf te ontdekken, zelf te fantaseren, te rennen of te fietsen op de stoere traptractors over kronkelige paadjes, te rollen vanaf het heuvelachtige grasveld of te verstoppen achter struiken.

Maar De Dierenvriendjes is ook de plek waar het voor de allerkleinste heerlijk is om een slaapje te doen in een speciaal buitenbedje. Binnen is er een grote welkomsthal en hebben we drie ruime, sfeervolle groepsvertrekken, ook is er een grote verscheidenheid aan spelmateriaal met o.a. boerderij-thema’s voor alle ontwikkelingsgebieden.

Kom eens kijken of neem contact met ons op voor meer informatie.

Nancy 06-20181408
Judith 06-33865804
E info@dedierenvriendjes.nl