Afbeelding

Deze kerst wordt goud bij Jumbo

Ondernemend Bernheze

HEESCH - Hoe de feestdagen er dit jaar ook uitzien, Jumbo zorgt ervoor dat deze Kerst in ieder geval thuis weer helemaal goud wordt. Want al kan er heel veel niet, één ding kan wel: mooie momenten beleven en gouden herinneringen maken. En mensen met een hart van goud? Die worden deze feestdagen bij Jumbo extra in het zonnetje gezet. Voor het kerstdiner kiezen veel klanten traditiegetrouw voor klassieke kerstgerechten. Jumbo heeft deze gerechten dit jaar in een modern jasje gestoken. En veel extra bijzondere kerstproducten in het schap, waarbij gemak een hoofdrol speelt. Denk bijvoorbeeld aan een krachtige verse kreeftensoep, een heerlijke entrecote roast met cranberry, romige aardappel truffelgratin of een ijstaart met een laag zachte meringue. Deze gerechten zijn van restaurantkwaliteit en hebben bovendien een vriendelijke prijs. Jumbo’s nieuwe kerstassortiment is vanaf 6 december te vinden bij Jumbo winkels in heel Nederland en online via Jumbo.com en de Jumbo app.

Jumbo’s bijzondere kerstassortiment
Bij kerst horen tradities en die zie je vaak terug in het kerstdiner. Soms is dat een ingrediënt dat onlosmakelijk verbonden is met kerst, soms een bepaald gerecht. Gourmetten is traditiegetrouw populair en daarom biedt Jumbo dit jaar weer uitgebreide keuze tussen vlees, vis en vega. Jumbo is altijd bezig met innovatie en productontwikkeling en heeft een verrassende draai gegeven aan traditionele gerechten. Bijvoorbeeld door het toevoegen van nieuwe smaakcombinaties, in te spelen op de trend van gemak en de trend van minder vlees en meer groente.

Inspiratie en Kersthulp
In de kerstspecial van het Hallo magazine toont Jumbo een selectie van 35 recepten met de nieuwste toppers. Op Jumbo.com en in de Jumbo app kan de klant terecht voor nog veel meer inspiratie met maar liefst 800 kerstrecepten. Het magazine is vanaf 8 december gratis verkrijgbaar. Voor degenen die echt niet kunnen kiezen uit al het lekkers en bij wie de kerststress oploopt, ontwikkelde Jumbo een handige online kersthulp. Aan de hand van vijf vragen krijgen klanten hulp bij het samenstellen van een bijzonder diner. Helemaal gebaseerd op hun eigen voorkeuren.

Jumbo Wiegmans
Schoonstraat 8
5384 AN Heesch