Afbeelding

Met versbereide producten zit je altijd gebakken

Ondernemend Bernheze

NISTELRODE - De feestelijke decembermaand komt er weer aan, tijd om na te denken over hoe u jouw relaties en medewerkers kunt verrassen met iets lekkers!

Ook dit jaar kun je bij Van Mook, De Echte Bakker, terecht voor een met zorg samengesteld sintpakket of kerstgeschenk. Al onze producten worden vers gebakken in onze eigen bakkerij en gemaakt van de beste grondstoffen volgens authentiek recept. Dat proef je!

Heb je interesse? Neem contact met ons op en dan kijken we samen naar de perfecte samenstelling voor uw relaties of medewerkers. Wij wensen iedereen alvast heerlijke feestdagen en een voorspoedig 2021!

Heerlijk avondje is gekomen!
Vol verwachting klopt het hart van jouw medewerkers of relaties, waar ga je hen dit jaar mee verrassen? Iets te snoepen op tafel mag met Sinterklaas natuurlijk niet ontbreken. Pepernoten, een roomboter amandelstaaf, taaitaai, speculaas en Sint letters. In de Sinterklaasperiode genieten we van al dat lekkers. Kies je voor een compleet pakket? Of een los product eventueel voorzien van uw bedrijfslogo?

Uitpakken met Kerst
All I want for Christmas is food!

Ook dit jaar hebben we weer verschillende soorten kerstpakketten voor je samengesteld. Stuk voor stuk luxe verpakt en gevuld met heerlijk lekkers voor jong en oud. Dat wordt snoepen deze feestdagen!

Gepersonaliseerde relatiegeschenken Iets goeds, iets lekkers!

We hebben een uitgebreid assortiment relatiegeschenken. Maak jouw geschenk compleet door het te voorzien van jouw bedrijfslogo. Met onze verschillende bakkerswaren maak je natuurlijk iedereen blij!

Bestellen?
van.mook@echtebakker.nl of via telefoonnummer 0412-611277. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Het is ook mogelijk om jouw eigen pakket samen te stellen. Neem dan even contact met ons op via 0412 - 611 277 of van.mook@echtebakker.nl