Afbeelding

Een origineel kerstpakket van Borrelpunt

Ondernemend Bernheze

NISTELRODE – Elk jaar is het voor alle ondernemers weer een grote uitdaging om een leuk en verrassend kerstpakket samen te stellen voor hun medewerkers. Dat snappen wij! Daarom denkt Borrelpunt graag met je mee over de invulling van het perfecte kerstpakket. We hebben een ruim assortiment drankjes en delicatessen voor elk budget. 

Aan het einde van het jaar wordt het weer tijd om alle medewerkers te bedanken voor hun geweldige inzet van het afgelopen jaar. Bij Borrelpunt mixen en matchen we jouw unieke kerstcadeau. Stel zelf je ideale pakket samen en kies voor smaakvolle wijnen, speciaalbieren, verrassende theeproducten of biologische sapjes. Naast heerlijke drankjes hebben we ook zoete lekkernijen zoals bonbons, ambachtelijke chocolade en nougat. Liever een hartig pakket met diverse kazen, vers gesneden vleeswaren of gedroogde worst? Dat kan natuurlijk ook!

Daarnaast kun je het pakket aanvullen met originele handgeschilderde producten van glas of aardewerk. Als de keuze is gemaakt maken wij er een flitsend pakket van. Kortom; voor het ultieme bedankje kom je naar Borrelpunt. Maak vandaag nog een afspraak of loop gewoon eens binnen. Wij adviseren je graag.

Tot ziens bij Borrelpunt!