Afbeelding

Modebedrijf Van Tilburg doneert kleding aan kringloopbedrijf

Ondernemend Bernheze

NISTELRODE - Modebedrijf Van Tilburg doneert kleding aan kringloopbedrijf

Kringloopbedrijven Maasland is aangenaam verrast met een genereuze donatie door modebedrijf van Tilburg uit Nistelrode. Merkkleding uit overjarige collecties is de komende tijd terug te vinden in de kledingrekken van het kringloopbedrijf.

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn centrale elementen in het bedrijfsleven van vandaag de dag. Zo ook voor Van Tilburg. Zij doen dan ook graag iets terug voor de regio.

In dit kader is de samenwerking met Kringloopbedrijven Maasland één van de ruim 25 initiatieven die het bedrijf de laatste jaren heeft gerealiseerd.

De keuze voor het kringloopbedrijf heeft te maken met de doelstellingen die Van Tilburg aanspreken. Het kringloopbedrijf biedt een veilige werkplek voor mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Daarnaast levert het Kringloopbedrijf een bijdrage aan het sociale klimaat in de regio door samenwerking met diverse maatschappelijke instellingen. Doelstellingen die perfect passen bij de bedrijfsmissie van Van Tilburg.

Bovendien is het hergebruik van goederen en het minimaliseren van de CO2-footprint goed voor mens en milieu. En dat past weer perfect in het kader van het Van Tilburg-motto ‘verbeter de wereld, begin bij jezelf’.

De kleding is vanaf de tweede helft van september terug te vinden in de kringloopwinkels in Oss aan Maaskade 32 en in Heesch, Voorste Groes 1a.

Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 5 uur geleden Tweede locatie voor 'Eten over? Regio Bernheze'
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 7 uur geleden Het land is koud, maar de mensen zijn er heel warm
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 8 uur geleden Nieuw: een sfeervolle kerstreis naar Engeland
Afbeelding
Sport 10 uur geleden Competitie vissen start op zondag 28 april
Afbeelding
Sport 10 uur geleden Eclatante zege op hellas krijgt al vroeg gestalte
Afbeelding
Vitaliteit 14 uur geleden Voor iedereen die wil werken aan zijn mentale gezondheid