Afbeelding

Insectvrij huis door horsystemen

Ondernemend Bernheze

NISTELRODE - Houd insecten in stijl buiten met de horsystemen van Scrinsecto. De plissé hordeur is een van de meest innovatieve ontwikkelingen van de laatste jaren. Bij de plissé hordeur maken we gebruik van geplisseerd horrengaas. Eén van de voordelen is dat het systeem weinig plaats inneemt. De plissé hordeur werkt soepel, is onderhoudsvrij én weerbestendig.

In de showroom van Brabant Vloeren & Raamdecoratie, van ruim 350 m², kun je de verschillende systemen bekijken en is hét adres als het gaat om houten vloeren, PVC-vloeren, tapijt, vinyl, laminaat en raamdecoratie. Het assortiment is enorm en bestaat uit vele topmerken van een hoge kwaliteit. 

Wil jij zeker zijn van een zomer waarbij de zon alleen nog maar plezier betekent? Laat je dan eens adviseren over de raamdecoratie van BD Line. In de showroom zijn de voorbeelden van Gripfix, houten jaloezieën, lamellen, rolgordijnen, plissé duette, aluminium jaloezieën en vouwgordijnen te bezichtigen. Kom langs en met het juiste advies word je voorkeur duidelijk en ga jij zeker van de zomer genieten!

Eigenaar Rob Manders: “Ga ook eens op de website kijken waar de zomerdeals te vinden zijn. Je krijgt zo een beeld van het grote assortiment dat in de showroom te bezichtigen is. Je bent van harte welkom.”

www.brabantvloeren.nl