Key West
Key West

Kunnen we naar the USA?

Ondernemend Bernheze

In coronatijd zijn twee gedreven reisondernemers, Adrie van Rooij van Yourtripmytrip.nl en The Travel Club Annemarie van Erp, in DeMooiBernhezeKrant gestart met de tweewekelijkse rubriek ‘VakantieVerlangen’. Terwijl de mogelijkheden zich uitbreiden kunnen we door de mooie vakantieverhalen ons alvast verheugen op betere tijden.

Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden. Dit land is dan ook favoriet bij Patrick en Suzanne de Mol en hun drie kinderen Lars, Indy en Noa uit Loosbroek. Hun eerste reis ging in 2016 naar West-USA waar ze per camper de highlights van de West Kust ontdekten. Wat een mooie ervaring was dat! De familie had de smaak te pakken en in 2017 stond Fun & Sun state Florida op het programma. Genieten van de mooie stranden, Key West en natuurlijk mocht een bezoek aan Universal Studio’s en Cape Canaveral niet ontbreken. Deze keer verbleven Patrick, Suzanne en hun kinderen in hotels en toerde ze rond in een grote Amerikaanse SUV.

De West Kust had echter hun hart gestolen en een nieuwe reis werd gepland. In 2018 ging de familie richting Yellowstone en weer per camper op pad. Het voordeel van de camper, zoals de familie zelf zegt, is dat je alles bij de hand hebt en je op mooie campings midden in de natuur staat. Zeker in het hoogseizoen moet je deze wel vooraf reserveren. Een picknick onderweg, een stop bij een mooi meer voor een kop koffie. Met een camper heb je alle vrijheid. De combinatie van mooie parken afgewisseld met steden als San Francisco, Los Angeles en natuurlijk Las Vegas maakten van deze trip wederom een onvergetelijke reis. Absolute hoogtepunten deze reis waren Yellowstone en Arches.

In 2019 gingen ze de grens over en maakten ze kennis met de uitgestrektheid en natuur van West-Canada. De meren en uitlopers van de Rockies en de bossen waren prachtig maar konden volgens vooral de kinderen niet tippen aan West-USA. Daarom had het gezin de trip voor 2020 alweer geboekt. Deze keer met de huurauto omdat Death Valley op het programma stond en daar mag je in de hete zomermaanden niet met de camper rijden. Helaas gooide ook hier corona roet in eten. Maar zodra het weer mag... één druk op de knop en de reis staat geboekt! USA, here they come again!

Wil je ook een rondreis op maat of zonvakantie deze zomer? Neem contact op met Annemarie van Erp, uw persoonlijk reisadviseur. 06-44404705 of annemarievanerp@thetravelclub.nl.

Helicoptervlucht Grand Canyon
Arches
Arches
Afbeelding
Yellowstone
Yellowstone
Afbeelding
Yellowstone
Yellowstone