Afbeelding
Foto:

BBQenzo: Voorspel & win!

Ondernemend Bernheze

NISTELRODE Hup-Holland-Hup... over twee weken kunnen we in onze oranje outfit weer juichen voor de televisie. Tenminste dat hopen we natuurlijk. Wie denk jij dat er gaat winnen? Doe GRATIS mee met de ‘EK Voetbal Poule’ van BBQenzo.nl, voorspel de uitslagen en scoor leuke prijzen!

Behaal jij met jouw voorspellingen de meeste punten dan win je een Kamado tafelBBQ! De tweede prijs is een compleet verzorgde barbecue van BBQenzo.nl voor maar liefst elf personen! En het mooie is, hoe meer mensen er meedoen hoe groter onze prijzenkast. Dus waarschijnlijk volgen er nog meer toffe prijzen.

Meedoen is heel eenvoudig en het invullen kost slechts enkele minuten, bovendien het is geheel GRATIS. Klik op onderstaande oranje knop en registreer jezelf. Let op er kunnen maximaal 500 personen deelnemen dus claim snel je deelname.

Meedoen kan tot vrijdag 11 juni 21.00 uur

Schrijf jezelf in en vergeet niet om al je vrienden, familieleden en collega’s uit te nodigen om ook mee te doen. Des te meer kans je hebt om te genieten van de BBQ natuurlijk! Succes allemaal!

Hoe het werkt?
Klik op onderstaande link en je gaat naar Scorito, waar je de EK Poule van BBQenzo.nl kunt vinden. Via de link kom je direct in de BBQenzo.nl poule.

Voorspelling fase 1: Voorspel de uitslag van de 36 voetbalwedstrijden. Daarmee bepaal je wie er eerste en tweede in de groep worden en dus doorgaan naar de knock-out fase. Ook kies je 4 topscorers voor de groepsfase en voorspel je wie er Europees Kampioen wordt.

Voorspelling fase 2: Nu het bekend is welke landen er door zijn naar de knock-out fase kun je de uitslagen van deze wedstrijden invullen.

Kijk op Scorito voor de informatie meedoen en de algemene voorwaarden van de prijzen.

Ook lekker tijdens het EK voetbal...

Zin om te barbecueën? Met familie, vrienden of collega’s? Alles wordt compleet geleverd, inclusief professionele barbecue, servies en bestek. Na afloop nemen we zelfs de afwas weer mee!

Bekijk alle barbecue pakketten >

Welke gourmetschotel ga jij bestellen? Welk pakket je ook kiest, stuk voor stuk geleverd met smaakvol vlees/vis (of vega), verse salades, knapperig stokbrood met kruidenboter en smeuïge sausjes.

Bekijk alle gourmet pakketten >

Geniet van heerlijke koude en warme tapas zoals kipvleugels, olijven mix, stokbrood, plukbrood, chorizo en gehaktballetjes. Heerlijke veelzijdige tapas en voor een ieder wat wils.

Bekijk alle tapas pakketten >

Geniet samen met familie of vrienden van een zelfgemaakte minipizza. Pizzarette is een unieke combinatie tussen een oer-Hollandse traditie en de Italiaanse keuken.

Bekijk alle pizzarette pakketten >

Genieten begint bij BBQenzo.nl

? Al vanaf € 55,- gratis thuisbezorgd
? Compleet is ook echt compleet
? Wij regelen alles, zelfs de afwas!
? Vóór 12 uur besteld, morgen in huis

BBQenzo.nl
De Wan 1a
5388 NB Nistelrode
www.bbqenzo.nl