Boerderij Restaurant
Boerderij Restaurant

Boerderij Restaurant van De Heische Hoeve en Bus Whisky

Ondernemend Bernheze

LOOSBROEK - Het charmante en sfeervol ingerichte boerderijrestaurant van De Heische Hoeve en Bus Whisky is here tot stay. Met een menukaart met vrijwel uitsluitend streekproducten en ook een mooie groene kaart met een royale plantaardige en glutenvrije keuze. Naast de huis gestookte whisky worden ook de meeste bieren en frisdranken op eigen boerderij gebrouwen en gebotteld. 

Uit eten is hier een beleving op zich. Vanuit het restaurant kijk je aan de ene kant in de open keuken naar het werk van de koks. En als je je omdraait, zie je de whiskystokers aan het werk in de distilleerderij van Bus Whisky. Hoe gaaf is dat? Helemaal leuk is om straks je lunch of diner te combineren met een van de dagelijkse rondleidingen door de whiskystokerij: 7 dagen per week mogelijk om 13.30 uur of 16.00 uur, zodra het weer mag. 

Het boerderijrestaurant is normaliter 7 dagen per week geopend voor lunch & diner. Nu zijn we tijdelijk elke dag beperkt open van 12.00 tot 18.00 uur op het overdekte en verwarmde terras. Bekijk hier onze menukaart of reserveer een tafeltje >>