Afbeelding

Borrelpunt: zoveel méér dan alleen die borrel

Ondernemend Bernheze

NISTELRODE - Stap je Borrelpunt binnen dan weet je in eerste instantie niet meteen waar te kijken. Want Borrelpunt is vooral mooi, divers en bijzonder. Dus laat je verwonderen en loop op je gemak langs alle uitgestalde producten. Kun je niet kiezen? Dat snappen ze bij Borrelpunt helemaal. Eigenaar Mike van der Walle helpt je graag op weg: met zijn horeca-ervaring weet hij precies waarover hij praat.

Drankjes met en zonder alcohol
In enkele maanden tijd kreeg Mike het voor elkaar om met Borrelpunt een totaalbeleving neer te zetten voor een avondje – of middag- puur genieten en verwennerij. Voor jezelf of om cadeau te geven. Borrelpunt biedt een uitgebreid assortiment aan wijnen, bieren en sterkedrank, maar ook aan biologische sappen, gemberdrankjes en bijzondere siropen, voor wie de alcohol liever laat staan. Begin je borrelavondje of picknick (de lente komt eraan!) met koffie die je zet van de beste koffiebonen of kies je favoriete theeproducten uit het enorme assortiment pure, losse thee van kwaliteitsmerk Twistea.

Delicatessen
En dan de food: delicatessen waar je u tegen zegt. Ambachtelijke chocolade, nougat, snoep en bonbons voor bij de koffie of thee. Voor je hartige borrelplank kies je uit diverse kazen, vers gesneden vleeswaren en gedroogde worst. Maak je avond af met een lekker drankje en een ambachtelijk chipje, toastje of nootje. Wil je graag actief bezig zijn? Maak dan je eigen cocktail; Borrelpunt levert alle benodigdheden voor jouw favoriet. Zeg het maar.

Proeverijen
Borrelpunt organiseert ook regelmatig proeverijen. In coronatijd, hoe dan? Nou, je haalt voor 30 eurootjes je proeverij met acht verschillende wijnen en vier verschillende delicatessen op. Op zondag 28 maart 15.00 uur start de gezamenlijke wijnproeverij op YouTube, en het grote genieten kan beginnen. Als bonus speel je ondertussen ook nog een leuke kwis. Heb je liever een biertje? Kies dan voor een DIY bierproeverij: elke maand een ander pakket met biertjes van kleinschalige regionale brouwers en delicatessen van Borrelpunt. Inschrijven of een pakket bestellen? Stuur een WhatsApp naar Borrelpunt: 06-15833665.

Pakketjes
Behalve zelf kiezen, kun je bij Borrelpunt ook unieke samengestelde pakketjes scoren. Bedrijven of verenigingen kunnen hun eigen pakket laten samenstellen voor hun personeel of klanten. En wil je het pakketje extra bijzonder maken met een blijvend cadeautje erin? Ga dan voor glas- of aardewerk van MEER! Letters. Stuk voor stuk unieke handbeschilderde producten van Nancy van der Meer uit Schaijk. Loop dus heel gauw eens binnen en laat je verrassen. Vergeet vooral niet te genieten van de voorpret bij al dat lekkers. Ik zeg dóen.

Parkstraat 6b
5388 HS Nistelrode
06 51263470
info@borrel.nu