FLP Europe
FLP Europe Foto: Xavier Moreno

Nieuwe ontwikkelingen voor FLP Europe

Ondernemend Bernheze

NISTELRODE - “Op 1 juli 1999 begonnen met FLP Europe en in2001 kwam ik in aanraking met de ‘plastificeerwereld’. In 2005voor een Japanse producent in plastificeerproducten gaan werken tot 2014, door de nasleep van de crisis in 2009 ging deze producentfailliet. In 2010 met Mario Super Size begonnen als digitaal print bedrijf, in 2013 verhuisd zowel zakelijk als privé naar Nistelrode, waar we aan de Oude Ros 12, 300 m2 werkruimte en een woning huren.

In 2019 werden wij ook geraaktdoor het COVID-19 virus. Geen doeken, borden, kleding en postersmeer, beurzen werden geannuleerd en de horeca gesloten; 2020 was het slechtste jaar in ons 21-jarig bestaan!

De toekomst
Vanaf 1 maart 2021 is FLP Europefabrieks agent van één van de grootste producenten van industriële slangen, PVC, lucht, water,zuig pers, PU, siliconen, teflon, metaal omvlochten, rubber, hogedruk, stoom et cetera voorfood, farmacie en de agrarische industrie. We hebben een magazijn van 1000 m2 in het midden van het land waar we snel aan iedere vraag naar slangen kunnen voldoen.
Wist u bijvoorbeeld dat ieder huishouden zeker twaalf verschillende slangen heeft? Een afzuigkap, wasmachine, vaatwasser, droger, koffiezetapparaat, centrale verwarming, uw tuinslang of de slang om uw zwembad mee schoon te maken; wij hebben het allemaal! En wijl everen die aan u, rechtstreeks van fabriek naar eindgebruiker.

Nieuwsgierig wat er voor u mogelijk is? We zijn graag bereidt om, geheel vrijblijvend, uw huidige situatie te analyseren en waar nodig verbeteringen voor testellen die u uiteindelijk geld opleveren, uw rendement verhogen en voor minder storing en onderhoud zorgen. Wij ontzorgen zelfs als u denkt dat er geen verbeteringenmogelijk zijn!

Tot ziens!

Mario J. van der Miessen
www.espiroflex.com
Dealer: FLP Europe