Afbeelding
Marcel van der Steen

Borrelpunt nu ook slijterij

Ondernemend Bernheze

NISTELRODE – Sinds november is Mike van der Walle (29) als ambitieuze ondernemer de drijvende kracht achter dit nieuwe concept Borrelpunt. Een eigen  wijn-, bier- en delicatessenwinkel.

Slijterij
Maar vanaf nu mag Mike ook sterke drank verkopen. In de winkel is een speciale ruimte gecreëerd voor de verkoop van sterke drank.

Kwaliteit met een bijzonder randje
Hij kiest voor kwaliteit en bijzondere producten uit de eigen regio of van ondernemers uit die regio. Zo komt er naast het algehele assortiment ook kaas van boer Spierings, worst van het Maashorstvarken van Paul van Santvoort, bier van bierbrouwerij Oijen en losse thee van Twistea; het theeconcept van Mark van den Bogaart. Ook neemt hij van Mark olijfolie af, handmatig geoogst en geperst van eigen olijfbomen in Puglia. Met een voortdurend wisselend assortiment staat Mike altijd open voor nieuwe regionale samenwerkingen. Kwaliteit met een bijzonder randje is ook hier wat Borrelpunt onderscheidt. 

Openingstijden:
Maandag: gesloten
Dinsdag: 11.00 – 18.00 uur
Woensdag: 10.00 – 18.00 uur
Donderdag: 10.00 – 19.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 20.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

Borrelpunt is er voor jouw eigen avondje, maar is ook de perfecte plek voor een leuk cadeautje. Er zijn mooie samengestelde pakketten voor een fijn borrelavondje.