Bianca en Bas
Bianca en Bas Foto: Marcel van der Steen

Aangifte inkomstenbelasting doen?

Ondernemend Bernheze

NISTELRODE – Van 1 maart tot 1 mei is het weer tijd voor de aangifte inkomstenbelasting. Veel mensen kunnen dit zelf wel maar heb je net een huis gekocht of verkocht? Dan verandert er wel het een en ander! Let dan ook vooral op de voorlopige teruggaaf en/of verandering in de toeslagen. Zie je op tegen het doen van aangifte? Kom je er niet uit? Geen nood want Maashorst Administratie neemt dit uit handen voor je!

Maashorst Administratie verzorgt de uitvoerende kant van jouw administratie en de daarbij behorende taken, zoals de aangifte loon- en omzetbelasting en de aangifte inkomstenbelasting voor jou. En… dit kan geheel online desgewenst!

Bas van der Heijden, eigenaar Maashorst Administratie: “Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Ik vind dat je met de tijd moet meegaan, een tijd waarin alles zo ongeveer online geregeld kan worden. De ondernemer heeft als hij dit wenst, zelf de mogelijkheid om alles online te doen en Maashorst Administratie zorgt voor ondersteuning of een inwerkperiode. Zo krijgt de ondernemer grip op de administratie en wordt het online boekhouden een gewoonte.”

Bas houdt niet van verrassingen achteraf. “Ook als je ons alleen je aangifte inkomstenbelasting laat doen, worden er vooraf afspraken gemaakt en die worden nageleefd. Dit geldt bij alles wat wij de klant aanbieden dus ook bij relatief makkelijke handelingen zoals aangifte inkomstenbelasting. Dit vinden wij helder en duidelijk naar onze klant toe en zo ontvangt deze geen hoge rekening achteraf.”

Duidelijk, helder en transparant; geen verrassingen achteraf!

Kerkveld 69
5388 RH Nistelrode
www.maashorst-administratie.nl 
info@maashorst-administratie.nl 

Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 8 uur geleden Tweede locatie voor 'Eten over? Regio Bernheze'
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 10 uur geleden Het land is koud, maar de mensen zijn er heel warm
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 11 uur geleden Nieuw: een sfeervolle kerstreis naar Engeland
Afbeelding
Sport 12 uur geleden Competitie vissen start op zondag 28 april
Afbeelding
Sport 13 uur geleden Eclatante zege op hellas krijgt al vroeg gestalte
Afbeelding
Vitaliteit 17 uur geleden Voor iedereen die wil werken aan zijn mentale gezondheid