Afbeelding

Peuteropvang Piccino verder als Humankind

Ondernemend Bernheze

BERNHEZE - Voor gegarandeerd peuterplezier ga je voortaan naar Humankind kinderopvang en -ontwikkeling. Sinds 1 februari gaat een aantal vestigingen van Stichting Peuteropvang Piccino namelijk verder onder de naam Humankind. In de gemeente Bernheze vind je meerdere kinderopvanglocaties van Humankind.

Kinderen zijn ontdekkingsreizigers, vanaf het moment dat ze zelf hun eerste stapjes zetten. Het aanbod van Humankind voor je kind is veelzijdig, vakkundig onderbouwd en draagt bij tot zijn of haar optimale ontwikkeling. Want ieder kind dat opgroeit tot een krachtige volwassene, maakt onze samenleving mooier! Rex van Campenhout, vestigingsmanager van Humankind in Heeswijk-Dinther en Loosbroek: “We zijn blij alle medewerkers binnen onze organisatie te mogen verwelkomen. De overgang verloopt soepel. Best bijzonder, omdat onze reguliere opvang vanwege de lockdown gesloten was.”

Bij Stichting Humankind kan en mag veel. Want een kind dat zelf mag proberen en ontdekken, blíjft je verbazen. Marieke Bressers, vestigingsmanager in Heesch: “Kinderdagverblijf en peuteropvang zijn een opstap naar de basisschool, waardoor deze overgang vaak soepeler verloopt. In Heesch zijn we samen met de onderbouw van basisschool Emmaus gevestigd in ‘Onder de Bogen’.” Goed contact en samenwerking met de basisschool vinden wij daarom belangrijk. Hoe zien we dat graag in de praktijk? Marieke: “Peuters die bijna naar school gaan, nemen alvast een kijkje in de kleuterklas. Of een groepje peuters sluit samen met een pedagogisch medewerker aan bij een gym- of muziekles van school. En de gymleraar van de basisschool werkt bij ons op de BSO!”

Op maandag 8 februari mogen peuteropvang en kinderdagverblijf gelukkig weer open. De buitenschoolse opvang helaas nog niet. Marieke, Rex en alle pedagogisch professionals kijken ernaar uit kinderen en ouders weer te zien. Op afstand, maar met open armen en een warm hart!

Maak een afspraak en kom gerust eens kijken. Humankind Regiokantoor Midden-Brabant 073-7119400 of regiomiddenbrabant@humankind.nl.