Afbeelding

Tuinverlichting van Bevers Steencentrum in Nistelrode

Ondernemend Bernheze

NISTELRODE - De avonden worden korter en je tuin verandert ’s avonds in een donkere buitenruimte. Tenminste, als je geen tuinverlichting in je tuin hebt. Met een goed verlichtingsplan verandert je tuin in een aantrekkelijke buitenruimte, die een hele andere sfeer heeft dan overdag. Tuinverlichting die op zwakstroom werkt kun je zelf aanleggen. Dat is absoluut veilig, zelfs wanneer je de kabel per ongeluk zou beschadigen. Denk aan spelende kinderen of gravende huisdieren. Een geruststellende gedachte toch? Kom langs in onze showtuin en bekijk de mogelijkheden. Van enkele energiezuinige ledverlichtingproducten tot eventueel een compleet lichtplan.

Maandag tot vrijdag: 8.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 tot 13.00 uur

Naar aanleiding van de lockdown en extra maatregelen willen we je graag informeren over de aangepaste regels op ons bedrijf. Bezorgen van bestellingen blijft gewoon mogelijk.

We hanteren enkele regels en verzoeken als je ons terrein bezoekt:

  • Hou altijd anderhalve meter afstand tot onze medewerkers en elkaar
  • Meld je alleen aan de balie en draag verplicht een mondkapje
  • De showtuin blijft open voor bezichtiging maar de maximale groepsgrootte is twee personen. Dit betekent dat wij klanten dan dus niet te woord kunnen staan
  • Probeer zoveel mogelijk vooraf te bestellen wat je komt afhalen.

Deze regels gelden zeker tot en met 9 februari. Wij volgen de berichtgeving van de overheid en proberen je op de hoogte te houden van eventuele ontwikkelingen die van toepassing zijn op ons bedrijf.

Samen moeten we er het beste van maken. Houd rekening met elkaar en blijf gezond!

Bevers Steencentrum
Canadabaan 10
5388 RT Nistelrode
0412-613320
www.steencentrum.nl
info@steencentrum.nl