Afbeelding

Maashorst Administratie: dé specialist voor financiële administratie

Ondernemend Bernheze

NISTELRODE - Maashorst Administratie verzorgt voor u de uitvoerende kant van uw administratie en de daarbij behorende taken, zoals de aangifte loon- en omzetbelasting, alsmede de aangifte inkomstenbelasting. Niet alleen tijdens de lockdown streeft Bas van der Heijden van Maashorst Administratie naar de online manier van werken.

Bas: “Waarom moeilijk doen wanneer het makkelijk kan én je moet meegaan met de tijd, waarin alles zo ongeveer online geregeld kan worden. De ondernemer heeft desgewenst zelf de mogelijkheid om alles online te doen en wij zorgen voor ondersteuning of een inwerkperiode. Zo krijgt de ondernemer grip op de administratie en wordt het online boekhouden een gewoonte.”

Zo kan de ondernemer zich 100% focussen op zijn bedrijf en deze zich ondersteunt voelen wanneer hij zich in barre tijden erdoorheen loodst. In drukke tijden kun je je administratie juist overlaten aan Maashorst Administratie, zodat daar geen tijd meer in gaat zitten. Door de boekhouding te digitaliseren en dus de gehele administratie online te benaderen is, voldoe je meteen aan de wettelijke bewaarplicht, wel zo handig.
Bas houdt niet van verrassingen achteraf: “Vooraf worden afspraken gemaakt en die worden nageleefd, zo ontvang je geen hoge rekening achteraf.”

Duidelijk, helder en transparant; geen verrassingen achteraf!

info@maashorst-administratie.nl
www.maashorst-administratie.nl